Οι όμορφοι άνδρες αμείβονται καλύτερα... Τυχαίο;

Για τις γυναίκες ΔΕΝ ισχύει το ίδιο. Διαβάστε τι έδειξε έρευνα

Είστε όμορφοι άνδρες; Ε τότε είστε και τυχεροί καθώς παίρνετε μεγαλύτερο μισθό! Δεν το λέμε εμείς αλλά έρευνα Αυστραλών οικονομολόγων.

Σύμφωνα με την έρευνα , όσο πιο όμορφος είναι ένας άνδρας τόσο καλύτερα αμείβεται. Για να καταλάβετε, κατά μέσο όρο, η καλή εμφάνιση αποφέρει 32.150 δολάρια έξτρα το χρόνο!

Ο οικονομολόγος Τζεφ Μπόρλαντ του πανεπιστημίου της Μελβούρνης και ο πρώην οικονομολόγος του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας, Άντριου Λι, στην έρευνά τους αναφέρουν ότι από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν προκύπτει πως ένας ελκυστικός άνδρας κερδίζει 81.750 δολάρια τον χρόνο και ένας άνδρας με μέση εμφάνιση μόλις 49.600 δολάρια ετησίως.

«Άνδρες με εμφάνιση κάτω του μετρίου κερδίζουν 26% λιγότερα από το μέσο μισθό και άνδρες με εμφάνιση άνω του μετρίου κερδίζουν 22% περισσότερα» είπε ο κ. Μπόρλαντ.

Ωστόσο, για τις γυναίκες ΔΕΝ ισχύει το ίδιο… αφού η ομορφιά δεν κάνει και μεγάλη διαφορά στην αμοιβή τους.

Τέλος σημειώνεται πως οι όμορφοι άνδρες έχουν και περισσότερες πιθανότητες να εκλεγούν βουλευτές, αν αποφασίσουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Βέβαια, αυτό μάλλον δεν ισχύει σε όλες τις χώρες…!ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top