Οργή στην Ινδία: Γκουρού κατηγορεί τη φοιτήτρια για το βιασμό

"��πρεπε να μιλήσει ευγενικά στους βιαστές της"

Οργή στην Ινδία: Γκουρού κατηγορεί τη φοιτήτρια για το βιασμό

Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι του Νέου Δελχί μετά το προκλητικό σχόλιο ενός γκουρού για την 23χρονη φοιτήτρια που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και κατέληξε από τα σοβαρά τραύματά.

Ο Ασαράμ Μπαπού, ο οποίος έχει πολλούς υποστηρικτές στη βόρεια Ινδία, δήλωσε πως η άτυχη κοπέλα ευθύνεται εν μέρει γι’ αυτό που της συνέβη.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως αν η κοπέλα περίμενε να επιβιβαστεί σε ένα λεωφορείο με περισσότερο κόσμο ή είχε απευθυνθεί στους βιαστές της σαν να ήταν αδέλφια της και τους εκλιπαρούσε να την αφήσουν, δεν θα είχε συμβεί ό, τι συνέβη.

Μάλιστα, ανέφερε ότι αν η κοπέλα είχε μυηθεί από έναν γκουρού δεν θα είχε καν επιβιβαστεί στο λεωφορείο. «Θα είχε επικαλεστεί το όνομα του θεού, θα είχε αποκαλέσει (τους δράστες) "αδέλφια μου", θα είχε ακουμπήσει τα χέρια και τα πόδια τους και θα τους έλεγε "είμαι μία ανυπεράσπιστη γυναίκα, είστε οι θρησκευτικοί αδελφοί μου", τότε αυτό το παράπτωμα δεν θα είχε συμβεί», είπε ο Μπαπού.

Την ίδια ώρα, ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας μίλησε για τις τελευταίες τραγικές στιγμές της. "Κι όταν έδινε μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο, είπε ότι ήθελε να ζήσει".




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top