Σοκάρουν οι καταγγελίες του φίλου της 23χρονης φοιτήτριας στην Ινδία

Η οποία πέθανε ύστερα από τον ομαδικό βιασμό της

Σοκάρουν οι καταγγελίες του φίλου της 23χρονης φοιτήτριας στην Ινδία
Σοκάρουν την Ινδία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο οι καταγγελίες που έκανε ο φίλος της 23χρονης φοιτήτριας, που πέθανε ύστερα από τον ομαδικό βιασμό της, ο οποίος βγήκε από το νοσοκομείο.
«Μας είπαν να σηκωθούμε απ' τις θέσεις μας και στο δρόμο άρχισαν να μας επιτίθενται. Μας έδειραν, μας χτύπησαν με σιδηρολοστό άρπαξαν όλα μας τα πράγματα και μας έγδυσαν», περιέγραψε ο νεαρός, ο οποίος είναι προσωρινά καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, λόγω κατάγματος στο πόδι.

«Φωνάζαμε με όλη μας τη δύναμη για να μας ακούσει ο κόσμος. Αλλά, έσβησαν τα φώτα του λεωφορείου. Προσπαθήσαμε να αντισταθούμε. Ήταν πέντε με έξι. Ακόμη και η φίλη μου φώναζε, αντιστεκόταν και προσπαθούσε να με σώσει. Πήγε να τηλεφωνήσει και στην Αστυνομία αλλά, της άρπαξαν το κινητό. Μετά μας πήγαν κοντά σε μια ανισόπεδη διάβαση μας πέταξαν έξω και πήγαν να μας πατήσουν».

Ο φίλος της κοπέλας πρόσθεσε ότι ο εφιάλτης τους συνεχίσθηκε, καθώς οι περαστικοί τους άφησαν επί ώρα αιμόφυρτους και αβοήθητους στον δρόμο. «Ζητούσαμε βοήθεια. Κουνούσαμε τα χέρια στους διερχόμενους οδηγούς ταξιτζήδες και ποδηλάτες. Π��ησίαζαν, κοιτούσαν τα γυμνά σώματά μας κι έφευγαν. Κανείς δεν μας βοήθησε. Πέρασαν 25 ολόκληρα λεπτά και τότε σταμάτησε κάποιος κι έκανε μερικά τηλεφωνήματα» ανέφερε.
Ο νεαρός άνδραw κατήγγειλε για απάθεια και τους αστυνομικούς, οι οποίοι έφτασαν με 45 λεπτά καθυστέρηση, διαφωνούσαν για το ποιο αστυνομικό τμήμα ήταν αρμόδιο και με μεγάλη καθυστέρηση επίσης τους μετέφεραν όχι στην πιο κοντινή κλινική, αλλά σε δημόσιο νοσοκομείο, πολύ πιο μακριά.

Εις βάρος πάντως του τηλεοπτικού δικτύου που μετέδωσε τη συνέντευξη του φίλου της 23χρονης φοιτήτριας, η αστυνομία θα ασκήσει δίωξη, καθώς οι Αρχές υποστηρίζουν ότι μέσα από το πρόσωπο και τις δηλώσεις του είναι δυνατόν να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του θύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top