Είναι Έλληνας και βγήκε 2ος στο European Poker Tour!

Me 82 ευρώ κέρδισε μισό εκατομμύριο! Τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Είναι Έλληνας και βγήκε 2ος  στο European Poker Tour!

Ξεκινώντας με το ποσό των 82 ευρ��, με το οποίο συμμετείχε σε δύο online προκριματικά τουρνουά πόκερ κατάφερε να κερδίσει το πακέτο συμμετοχής στο τουρνουά που διεξήχθη στην Πράγμα και στο οποίο τερμάτισε δεύτερος αποκομίζοντας το ποσό των 510.000 ευρώ. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κουτούπα.

Ο εκ πεποιθήσεως εργένης από την Θεσσαλονίκη κατετάγη δεύτερος στο European Poker Tour στην Πράγα τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα!!!

Ο Σωτήρης Κουτούπας συμμετείχε με το ποσό των 82 ευρώ σε δύο online προκριματικά τουρνουά. Εκεί κατάφερε να κερδίσει το πακέτο συμμετοχής στο τουρνουά της Πράγας, αξίας 5.300 ευρώ.

Στο τουρνουά της Πράγας, κατάφερε να επιβιώσει από το σκληρό ανταγωνισμό 865 παιχτών, να ξεπεράσει κορυφαίους επαγγελματίες και να βγει δεύτερος. Πρώτος κατετάγη ο Σουηδός Ραμσί Τζελασί, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 835.000 ευρώ.

«Το πόκερ είναι το χόμπι μου. Έχω κανονική δουλειά, εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση με εμπόριο ποτών που διατηρούμε στη Θεσσαλονίκη και στον ελεύθερό μου χρόνο εξασκούμαι στο πόκερ» λέει ο ίδιος και συμπληρώνει «Ίσως για αυτό συνολικά όλα τα χρόνια που παίζω βγαίνω κερδισμένος, Άλλωστε, δεν το κάνω για βιοποριστικούς λόγους, οπότε δεν έχω κανένα λόγο να παίζω επικίνδυνα. Το τζογάρισμα βέβαια είναι πάντα τζογάρισμα. Μπορεί και να χάσεις. Αλλά πείτε μου: υπάρχει κάτι στην ζωή που να μην απαιτεί λίγη τύχη;»

Όσο για το πώς θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα που πήρε;

Θα διαθέσει κάποιο ποσό για να επενδύσει στην δουλειά του, θα ταξιδέψει και τι άλλο; Θα παίζει πόκερ!​​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top