Χουάν Κάρλος: με πονάει πολύ η ανεργία των νέων

Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ο βασιλιάς της Ισπανίας

Την ανησυχία του για τις επιπτώσεις της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης στη χώρα του εξέφρασε ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, με αφορμή τα 75α γενέθλιά του.
«Η έλλειψη εργασίας, πράγμα που σημαίνει ότι εκατομμύρια οικογένειες δεν μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ότι οι νέοι πρέπει να φύγουν από την Ισπανία για να βρουν οποιαδήποτε εργασία στο εξωτερικό, μάς πονάει πολύ, και εμένα με πονάει ιδιαιτέρως» τόνισε ο μονάρχης της Ισπανίας.

Ο Ισπανός βασιλιάς ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν θα παραιτηθεί υπέρ του διαδόχου Φιλίππου, αν και τον χαρακτήρισε έτοιμο για τη διαδοχή. «Είμαι σε κα��ή κατάσταση και με διάθεση να συνεχίσω» απάντησε στη σχετική ερώτηση.
Ο Χουάν Κάρλος άσκησε κριτική στους επικεφαλής του αποσχιστικού κινήματος της Καταλωνίας, «φωτογραφίζοντας» την στάση τους : «Με ανησυχούν και με πονάνε οι μαξιμαλισμοί, που έχουν να κάνουν με αδιαλλαξία. Οι πολιτικές που δεν μας βολεύουν, της ρήξης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top