Θλιβερό: 20χρονη πουλάει την παρθενιά της, για να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα της

Σοκ από τη νέα... μόδα. Δείτε τι λέει

Θλιβερό: 20χρονη πουλάει την παρ��ενιά της, για να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα της

Δάκρυα στα μάτια φέρνει το βίντεο της 20χρονης Ρεμπέκα Μπερνάντο από την Λατινική Αμερική, η οποία πουλάει την… παρθενιά της, για να βοηθήσει την μητέρα της, που υπέστη εγκεφαλικό.

Η μαθήτρια Λυκείου, στο βίντεο που «ανέβασε» στο διαδίκτυο πριν λίγους μήνες, εμφανίζεται με το ροζ φορεματάκι της μπροστά από ένα καθρέφτη και λέει: «Γεια, είμαι η Ρεμπέκα Μπερνάντο και πουλάω την παρθενιά μου».

«Πήρα αυτή την απόφαση για να βοηθήσω την μητέρα μου. Είχα ακούσει για την Καταρίνα Μιλιορίνι, την Βραζιλιάνα που έκανε κάτι αντίστοιχο, για να σπουδάσει και μου ήρθε η ιδέα», εξηγεί σε συνέντευξη της στο CNN.

«Στριφογυρνούσε στο μυαλό μου η ιδέα, αλλά σιγουρεύτηκα, όταν έκλεισα στα 18», προσθέτει στην συνέντευξη που δίνει από το μικρό δωμάτιο, στο οποίο μένει. Είναι εκεί που η μητέρα της έπαθε το εγκεφαλικό, που την άφησε ανήμπορη.

Η Ρεμπέκα εργάζεται σαν σερβιτόρα, ενώ πουλάει και καλλυντικά. Βγάζει 75 δολάρια την ημέρα. «Όσα χρειάζονται για την κοπέλα που κρατάει την μητέρα μου… Έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να πάρεις αποφάσεις για αυτά που πραγματικά θες να έχεις. Τότε πρέπει να φανείς δυνατός».

Η νεαρή επηρεάστηκε από την συμπατριώτισσα, η οποία μετά την μεγάλη «επιτυχία» που είχε (πούλησε την παρθενιά της για 780.000 δολάρια) άρχισε τις γυμνές φωτογραφίσεις.

Τώρα ελπίζει και αυτή σε μια ανάλογη καριέρα, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει προφανώς το κόστος που έχει όλο αυτό στην ψυχή της.

Μέχρι στιγμής πάντως έχει δεχτεί προσφορές από 35.000 δολάρια μέχρι 70.000 δολάρια, όμως ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Η μητέρα της πάλι από το κρεβάτι φωνάζει: «Είναι λάθος, είναι λάθος! Πρέπει να βρει μια δουλειά που την βοηθήσει να είναι καλύτερα. Όχι να γίνει πόρνη».

Να σημειωθεί ότι η πορνεία στην Βραζιλία είναι νόμιμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top