Την απέλυσε, επειδή ήταν... πολύ όμορφη!

Το δικαστήριο ενέκρινε την απόφαση

Την απέλυσε, επειδή ήταν... πολύ όμορφη!

Μετά από δέκα χρόνια εργασίας στον ίδιο εργοδότη, απολύθηκε λόγω… ομορφιάς!!! Πρόκειται για την 32χρονη Μελίσα Νέλσον από την Αϊόβα των ΗΠΑ. Η νεαρή εργαζόταν ως βοηθός οδοντιάτρου και ήταν πολύ καλή στην δουλειά.

irresistable.jpg

Η «ατυχία» της ήταν πώς -εκτός από εργατική- ήταν και όμορφη! Ο παντρεμένος οδοντίατρος – εργοδότης της την απέλυσε λόγω «ακαταμάχητης έλξης»!!!

Το πιο περίεργο δεν είναι αυτό, καθώς στον χώρο εργαζόταν και η σύζυγος του και είχε πάρει χαμπάρι πώς ο άντρας της την γλυκοκοιτάει, αλλά το γεγονός ότι συμφώνησε και το δικαστήριο πώς η απόλυση της είναι νόμιμη!

Σύμφωνα το δικαστήριο της Αϊόβα, οι δικαστές, όλοι άντρες, έκριναν ότι η απόλυση είναι παράνομη, αλλά… δίκαιη! Με 7 υπέρ και 1 κατά έκριναν πώς «έτσι έπρεπε να γίνει», αφού δεν υπήρχε ρατσισμός ως προς το χρώμα ή το φύλο, αλλά ο λόγος ήταν συναισθηματικός.

Το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση στην 32χρονη, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πώς το δικαστήριο επέτρεψε κάτι τέτοιο.

citibank-girl-2.jpg

Πάντως, δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Πολύ γνωστή τράπεζα στην Αμερική είχε απολύσει στο παρελθόν υπάλληλο της, ονόματι Ντέμπορα Λορετζάνα (φώτο), επειδή ήταν πολύ όμορφη και αποσπούσε την προσοχή των συναδέλφων της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top