Από Golden Boy... άστεγος:Η συγκλονιστική ιστορία του ανθρώπου που τα έχασε όλα

Από τις χλιδάτες βίλες στα εγκαταλελειμένα κτίρια

Από Golden Boy... άστεγος:Η συγκλονιστική ιστορία του ανθρώπου που τα έχασε όλα

Συνήθιζε να περνάει τις ημέρες των γιορτών στις χλιδάτε�� αίθουσες ακριβών ξενοδοχείων της Αγγλίας και της Αμερικής παρέα με άλλα Golden Boys.

Φέτος, ο Κέβιν Μπράουν από την Αγγλία πέρασε τις γιορτές σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Λονδίνο και ευχαριστεί τον Θεό που το βρήκε και αυτό…

Μέχρι πρόσφατα δούλευε στο City και έμενε στο Κένσιγκτον, μία από τις πιο ακριβές περιοχές του Λονδίνου, αν όχι και του κόσμου. Μια λάθος κίνηση και ο χρηματιστής τα έχασε όλα. Σπίτι, οικογένεια, χρήματα, όλα…

Σήμερα ζει απομονωμένος σε ένα «καθαρό εγκαταλελειμμένο σπίτι χωρίς τουλάχιστον υγρασία, το οποίο δεν θα συνιστούσα σε κανένα», όπως χαρακτηριστικά λέει.

Η ιστορία του είναι θλιβερή. Μετά την επιτυχία στο City άνοιξε την δική του επενδυτική εταιρία στην Αμερική και… φαλίρισε.

«Κανείς δεν φαντάζεται, όταν του συμβαίνει κάτι καλό, ότι μπορεί αυτό να τελειώσει», λέει κοιτάζοντας ένα ζευγάρι, που τώρα απολαμβάνει την ζωή, που κάποτε απολάμβανε και ο ίδιος.

«Ήρθε το «κραχ» και η συμφωνία «πάγωσε». Τα έξοδα όμως δεν «παγώνουν». Πάντα έχεις μια ελπίδα μέσα σου ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και ας μην βλέπεις σημάδια ανάκαμψης», συνεχίζει.

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία του στο βίντεο που ακολουθεί…​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top