Δείτε: Ήρθε το 2013 σε Σίδνεϊ-Τόκιο-Πεκίνο-‘Ωκλαντ

Εντυπωσιακή η γιορτή με την Kylie Minogue στην Αυστραλία

Με μια φαντασμαγορική τελετή στο Σίδνεϊ, «βροχή» πυροτεχνημάτων και guest star τη διάσημη τραγουδίστρια Kylie Minogue έφθασε το 2013 στην Αυστραλία, με τη συμμετοχή περισσότερων από ένα εκατομμύριο ατόμων!

Είχε προηγηθεί η πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, το 'Ωκλαντ, το οποίο φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα που "έφευγαν" από τον ουρανοξύστη δίπλα από το λιμάνι της πόλης.

Εντυπωσιακή ήταν η αλλαγή του χρόνου στο Τόκιο, ενώ αυτή την ώρα το 2013 φθάνει στο Πεκίνο. Τρεις ώρες πριν την Αθήνα το καινούριο έτος θα φτάσει στη Μόσχα, ενώ στη 1 π.μ. ώρα Ελλάδος θα αλλάξει η χρονιά στην Κεντρική Ευρώπη, με τελευταίες τις χώρες του Ατλαντικού (Μ.Βρετανία, Ιρλανδία, Πορτογαλία) στις 2 π.μ. ώρα Ελλάδος.

Τα μεγάλα «πανηγύρια» όμως αναμένονται στη Νέα Υόρκη, την ώρα (7 π.μ.) που οι τελευταίοι ξενύχτηδες στην Ελλάδα θα πηγαίνουν για ύπνο.

Τελευταίοι θα αποχαιρετίσουν το 2012 και θα υποδεχθούν το 2013 οι κάτοικοι της Αμερικάνικης Σαμόα και σε άλλα μικρά νησάκια του Ειρηνικού, στις 13.00 της 1ης Ιανουαρίου στην Ελλάδα!

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top