Σοκ: Γυναίκα σκότωσε άνδρα σπρώ��νοντάς τον στις γραμμές του μετρό

ΔΕΙΤΕ τη στιγμή που εκείνη το βάζει στα πόδια

Συγκλονισμένες είναι οι ΗΠΑ μετά το δεύτερο περιστατικό ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα περίπου!

Η αστυνομία αυτή τη φορά αναζητεί μια νεαρή γυναίκα, περίπου 20 ετών, η οποία φέρεται να σκότωσε άγνωστο άνδρα το βράδυ της Πέμπτης σπρώχνοντάς τον στις γραμμές του μετρό. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

article-2254024-16ABD582000005DC-550_634x525.jpg


Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα μονολογούσε και περπατούσε κατά μήκος της αποβάθρας, έσπρωξε τον άνδρα στις γραμμές του μετρό την ώρα που πλησίαζε ο συρμός. Ο άτυχος άνδρας είχε γυρισμένη την πλάτη του προς τη γυναίκα και μάλλον δεν την είδε.

Τελικά η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει, ενώ η αστυνομία δημοσίευσε μέσω twitter ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας όπου η φέρεται να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο.

article-2254024-16ACC5CE000005DC-617_634x269.jpg

Η ταυτότητα του θύματος δεν έχει γίνει, ακόμη, γνωστή, καθώς ο άτυχος άνδρας δεν είχε μαζί του κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Υπενθυμίζεται πως στις 3 Δεκεμβρίου σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό όταν ένας 30χρονος άνδρας έσπρωξε έναν άλλο άνδρα, 58 ετών, στις γραμμές του μετρό αφού διαπληκτίστηκαν στην αποβάθρα του σταθμού της Τάιμς Σκουέαρ στο Μανχάταν. Ο 30χρονος συνελήφθη και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top