Προεδρική εξομολόγηση του ζεύγους Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα

«Είμαστε 20 χρόνια παντρεμένοι και έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά η αγάπη βαθαίνει!»

Προεδρική εξομολόγηση του ζεύγους Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα

Για την καθημερινή ζωή και τα οικογενειακά τους προβλήματα μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο του ABC το ζεύγος Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα στην πρώτη του προσωπική συνέντευξη μετά την επανεκλογή του προέδρου!

Φαίνεται πως η οικογενειακή ζωή στον Λευκό Οίκο έχει και αυτή τις δυσκολίες της!

Το προεδρικό ζεύγος άνοιξε την καρδιά του στην δημοσιογράφο Μπάρμπαρα Γουόλτερς και μίλησε για το πώς είναι η ζωή με δυο έφηβες στο σπίτι αλλά και για το αν έχουν περάσει κρίση στη σχέση τους!

Η πρώτη κυρία μίλησε για την μεγάλη της κόρη, Μαλία, η οποία μόλις απέκτησε το πρώτο της κινητό! «Σε αυτή την ηλικία την αφήνω αρκετά λάσκα. Όμως την επιβλέπω επειδή έχουμε κανόνες. Ποτέ δεν ξέρει πότε θα μπω στο δωμάτιό της, για να την ρωτήσω με ποιόν μιλάει και αν μιλάει για τα μαθήματα», είπε η Μισέλ Ομπάμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει αγόρι η κόρη του και είπε χαριτολογώντας: «Συχνά κάνουμε αστεία για το γεγονός ότι η Μαλία είναι σε μια ηλικία, όπου αρχίζουν τα τηλέφωνα από τα αγόρια και ένας από τους λόγους που έβαλα ξανά υποψηφιότητα ήταν η συνεχής προστασία των Μυστικών Υπηρεσιών».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γάμο του και στις φήμες κατά καιρούς ότι χωρίζουν: «Είμαστε 20 χρόνια παντρεμένοι, και όπως κάθε ζευγάρι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά όταν ξεπερνάς τις δύσκολες στιγμές βαθαίνει ο σεβασμός και η αγάπη που νιώθεις».

Ακόμα η Μισέλ Ομπάμα απέκλεισε το γεγονός να ασχοληθεί με τα κοινά. Ωστόσο λέγεται πως είναι από τους βασικούς υποστηρικτές της γραμμής ότι οι πλούσιοι Αμερικανοί πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη ώστε να μην επιβαρυνθούν τα μεσαία στρώματα από μεγάλη αύξηση της φορολογίας.

Σημειώνεται ότι το προεδρικό ζεύγος συντόμευσε τις διακοπές στη Χαβάη και επιστρέφει στην Ουάσινγκτον, προκειμένου ο αμερικανός πρόεδρος να διαπραγματευτεί με τους ρεπουμπλικάνους μια συμβιβαστική λύση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top