Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο: Παιδιά στη Βραζιλία μίλησαν στο τηλέφωνο με τον Άγιο Βασίλη

Στο Βερολίνο έψαλαν τα κάλαντα για 90 λεπτά-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο: Παιδιά στη Βραζιλία μίλησαν στο τηλέφωνο με τον Άγιο Βασίλη

Σε απευθείας τηλεφωνική σύνδεση με τον Βόρειο Πόλο βρέθηκαν μικρά παιδιά στη Βραζιλία. Μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών τοποθέτησε έναν τηλεφωνικό θάλαμο στο κέντρο του Ρίο Ντε Τζανέιρο με μια ταμπέλα που έγραφε «Χρησιμοποιήστε το για να μιλήσετε στον Άγιο Βασίλη».

Η νύχτα των ...ραπανιών στο Μεξικό


Η ...νύχτα των ραπανιών έγινε στην Οαξάκα του Μεξικού. Δέκα τόνοι ζαρζαβατικών πήραν μορφή σε ένα φεστιβάλ που απολαμβάνουν ντόπιοι και τουρίστες την παραμονή των Χριστουγέννων. 115 χρόνια κρατά αυτή η παράδοση.

Υποβρύχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο βυθό στη Βοσνία Ερζεγοβίνη


Τολμηροί δύτες στη Βοσνία Ερζεγοβίνη βούτηξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης για να τοποθετήσουν εκεί το …υποβρύχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

11 δύτες φορώντας τις στολές τους και σκουφάκια του Άγιου Βασιλη κατάφεραν να αντέξουν αρκετή ώρα στο βυθό μέχρι να τοποθετήσουν το δέντρο και να φωτογραφηθούν δίπλα του. Σκοπός τους η περιβαλλοντική αφύπνιση.

Έψαλαν τα κάλαντα για 90 λεπτά στο Βερολίνο

Στο Βερολίνο 22.500 οπαδοί της Ουνιόν Μπερλίν , κρατώντας στα χέρια τους αναμμένα κεριά, τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα για 90 ολόκληρα λεπτά, όσο δηλαδή κρατά και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας.


Οι χιλιάδες οπαδοί κάθε ηλικίας συναντήθηκαν μυστικά στο γήπεδο σε μια συγκέντρωση που τείνει να γίνει θεσμός.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top