Η νοσοκόμα της Middleton έκανε 2 απόπειρες αυτοκτονίας πέρυσι

Ζητά απαντήσεις από τους φαρσέρ και το νοσοκομείο η οικογένεια

Η νοσοκόμα της Middleton έκανε 2 απόπειρες αυτοκτονίας πέρυσι

Η νοσοκόμα που αυτοκτόνησε μετά το τηλεφώνημα-φάρσα για την Δούκισσα του Κέιμπριτζ , έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και έκανε άλλες δύο απόπειρες να δώσει τέλος στη ζωή της στο παρελθόν !

Η Τζασίνθα Σαλντάνα που «σκότωσε» τον εαυτό της μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από δύο Αυστραλιανούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς που προσποιήθηκαν ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος προσπάθησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας υπερβολική δόση χαπιών τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Ινδία!

Τότε κατάφερε να γλιτώσει μετά την έγκαιρη μεταφορά της στο νοσοκομείο ωστόσο εννέα μήνες αργότερα ξανά έκανε απόπειρα πηδώντας από ένα κτίριο.

Η 46άχρονη Τζασίνθα νοσηλεύτηκε αρκετές ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας πριν ξεκινήσει ψυχιατρική θεραπεία με αντικαταθλιπτικά χάπια για 9 μήνες.

Το τηλεφώνημα φάρσα όμως ήταν αυτό που έδωσε τη χαριστική βολή στη νοσοκόμα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ντράπηκε τόσο πολύ για το ατυχές περιστατικό που δεν είχε καν το σθένος να κοιτάξει κατάματα το σύζυγο και τα παιδιά της, παρά μόνο τους μίλαγε τηλεφωνικά!

Η οικογένεια της Τζασίνθα, όντας συντετριμμένη ζητά τώρα απαντήσεις τόσο από τους δύο παραγωγούς όσο και από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος και τα παιδιά της άτυχής νοσοκόμας έστειλαν 60 ερωτήματα στον Μιντιακό όμιλο όπου εργάζονται οι 2 παραγωγοί που έκαναν τη φάρσα και στο νοσοκομείο, όπου η νοσοκόμα έβαλε τέλος στη ζωή της

Υπενθυμίζουμε πως η άτυχη Τζασίνθα βρέθηκε τρεις μέρες μετά το τηλεφώνημα -φάρσα κρεμασμένη με ένα μαντίλι στο λαιμό της στο νοσοκομείο King Edward VII's όπου εργαζόταν στις 7 Δεκεμβρίου!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top