Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των παιδιών που έζησαν τον τρόμο

Δείτε τι αποκαλύπτουν για τον μακελάρη του Σάντι Χουκ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των παιδιών που έζησαν τον τρόμο

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των μικρών μαθητών του δημοτικού σχολείου Σάντι Χουκ που βίωσαν τον τρόμο όταν ο 20χρονος Ανταμ Λάνζα άρχισε να τους πυροβολεί.

«Ανακοίνωσαν κάτι στο μεγάφωνο και ακούσαμε πυροβολισμούς» είπε o μικρός Λουκ Σαντανα φέρνοντας ξανά στο μυαλό του τις σκηνές που βίωσε.

«Η κυρία Μακενζι έκλαιγε πάρα πολύ. Πήγαμε στην τάξη της άλλης δασκάλας γιατί πιθανώς ο κακοποιός θα ερχόταν στην δική μας» πρόσθεσε.

Ο Λουκ προσπαθούσε να ανακουφίσει τον φόβο των συμμαθητών του. «Ο μπαμπάς μου είναι αστυνομικός» έλεγε και ξαναέλεγε. «Θα έρθει γρήγορα να μας σώσει».

Η τάξη του γλίτωσε και ο πατέρος του τον έσφιξε και πάλι στην αγκαλιά του.

«Χαίρομαι που ήμουν στην άλλη πλευρά του σχολείου αλλιώς πιθανότατα δεν θα τα είχα καταφέρει.» συμπληρώνει ο μικρός Λουκ.

Στην άλλη πλευρά ήταν και η μικρή Ελα Σιβερς. Αυτό που έζησε μοιάζει σαν ένα κακό όνειρο.

«Ακούσαμε πυροβολισμό. Σκεφτήκαμε ότι κάτι κακό συνέβαινε. Η δασκάλα μια διάβαζε κάποια βιβλία για να είμαστε ήρεμοι» αποκαλύπτει.


Υπάρχουν όμως και οι γονείς που δεν θα μπορέσουν να αγκαλιάσουν ποτέ πια τα παιδιά τους. Όπως η μαμά του μικρότερου θύματος , του Νοα....

Στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ έχουν τοποθετηθεί 20 χριστουγεννιάτικα δέντρα, ένα για κάθε παιδί που χάθηκε. Οι πληγές θα αργήσουν να επουλωθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top