«Παρανοϊκή» η μητέρα του μακελάρη του Connecticut. Πίστευε ότι έρχεται η καταστροφή του κόσμου

ΔΕΙΤΕ τι αποκαλύπτουν οι σοκαριστικές μαρτυρίες για εκείνη

«Παρανοϊκή» η μητέρα του μακελάρη του Connecticut. Πίστευε ότι έρχεται η καταστροφή του κόσμου

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φώς που δείχνουν τι μπορεί να οδήγησε τον Adam Lanza να σπείρει τον τρόμο και το θάνατο στο σχολείο Sandy Hook στο Conecticut δολοφονώντας 20 αγγελούδια και 6 ενήλικες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα του, Nancy Landa, την οποία σκότωσε στο σπίτι τους, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων και συγγενικών προσώπων περιγράφεται ως μια γυναίκα η οποία ζούσε μέσα στην παράνοια, «βλέποντας» τον κόσμο να καταρρέει και από ότι φαίνεται εκείνη "όπλισε" το χέρι του μακελάρη.

Η έντονη της εμμονή ότι έρχεται η καταστροφή του πολιτισμένου κόσμου την οδήγησε στη συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων, νερού αλλά κ όπλων τα οποία ήταν ελεύθερα μέσα στο σπίτι που έμενε μαζί με τον αυτιστικό και «προβληματικό» 20χρονο γιο της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ολόκληρη συλλογή με όπλα τα οποία έδειχνε στον Adam πώς να τα χρησιμοποιεί.

article-0-1688CEFD000005DC-159_634x412.jpg

Της "φύτεψε" τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι


Μεγαλώνοντας σε ένα δυσχερές οικογενειακό περιβάλλον πιθανότατα επιβάρυνε τη ψυχολογική του κατάσταση. Το αποτέλεσμα; Να "φυτέψει" 4 σφαίρες στο κεφάλι της μητέρας του, πιθανότατα την ώρα που κοιμόταν. Στη συνέχεια πήρε τρία από τα όπλα της και βύθισε τις ΗΠΑ στο πένθος.

article-0-168509C8000005DC-746_634x352.jpg

Μέχρι και ο κηπουρός του σπιτιού της κάνει λόγο για μια «παράξενη» γυναίκα η οποία από το 2008 που χώρισε με τον οικονομικά ευκατάστατο σύζυγο της δεν άφηνε ποτέ κανέναν να μπαίνει μέσα στο σπίτι. «Για παράδειγμα της χτυπούσα του κουδούνι και έβγαινε έξω να με συναντήσει, δεν με άφηνε να μπω μέσα» λέει.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top