Τρία σημειώματα άφησε η νοσοκόμα της Middleton πριν αυτοκτονήσει

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε- Εξοργισμένη η οικογένειά της

Τρία σημειώματα άφησε η νοσοκόμα της Middleton πριν αυτοκτονήσει
Το αντίθετο από αυτά που υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκε η Kate Middleton με ναυτίες λόγω της εγκυμοσύνης της δείχνουν τα τρία σημειώματα που άφησε πριν αυτοκτονήσει η νοσοκόμα που έπεσε θύμα της "βασιλικής φάρσας".

Το πρώτο από αυτά και το πιο μακροσκελές, λέει ότι οι προϊστάμενοί της στο νοσοκομείο δεν την μεταχειρίστηκαν και τόσο καλά, επειδή είχε την ατυχία να σηκώσει το τηλέφωνο και να προωθήσει στην πτέρυγα της Kate Middleton το τηλεφώνημα δυο αυστραλών ραδιοφωνικών παραγωγών που υποδύθηκαν την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο, προκειμένου να μάθουν λεπτομέρειες για την υγεία της Δούκισσας του Κέμπριτζ.

Στο δεύτερο σημείωμα της η 46χρονη Jacintha Saldanha, που όταν βρέθηκε κρεμασμένη είχε σημάδια στους καρπούς της, περιγράφει πως προσπάθησε να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει το περιστατικό και το τρίτο λέει πως θα ήθελε την κηδεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σημειώματά αυτά έχουν προκαλέσει την οργή της οικογένειάς της, που πιθανόν να ζητήσει έρευνα για το τι συνέβη τις ημέρες που προηγήθηκαν της αυτοκτονίας της.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top