Απίστευτο! Βρήκαν στο μάγουλο ενός μωρού φύλλο φτερού!

Οι γονείς του είναι σοκαρισμένοι

Απίστευτο! Βρήκαν στο μάγουλο ενός μω��ού φύλλο φτερού!

Ένα ερυθρό εξόγκωμα στο πρόσωπο του βρέφους τους παρατήρησαν δυο γονείς από το Κάνσας των ΗΠΑ και αμέσως το πήγαν στο νοσοκομείο!

Η μητέρα της Έιμι, Έμα Γουίτινγκτον, πήγε την επτάμηνη κόρη της στα επείγοντα ενός νοσοκομείου το περασμένο Σάββατο, όταν διαπίστωσε έντρομη ότι στο πρόσωπό του παιδιού είχε εμφανιστεί ένα ερυθρό εξόγκωμα σε μέγεθος μπάλας του γκολφ.

Οι γιατροί, πιστεύοντας ότι ήταν κάποιο ακίνδυνο εξόγκωμα, την καθησύχασαν και την έστειλαν σπίτι.

Όμως την επόμενη μέρα έκπληκτοι οι γονείς εντόπισαν μια «προεξοχή» στο καρούμπαλο της μικρής και απευθύνθηκαν σε άλλο νοσοκομείο, στη Γουιτσιτά του Κάνσας. Αυτή τη φορά, οι γιατροί κατάλαβαν ότι επρόκειτο για την άκρη ενός μικρού φτερού, το οποίο το μωράκι είχε καταπιεί και το σώμα του προσπαθούσε να το αποβάλει!

Τότε οι γιατροί της το αφαίρεσαν αμέσως!

Οι γονείς έπαθαν σοκ στο άκουσμα: «Έβγαλαν ένα φτερό από το πρόσωπο του παιδιού μου. Είναι εντελώς τρελό» είπε ο πατέρας της Έιμι Γουίτινγκτον, Ααρόν.

Μάλιστα, οι γιατροί πιστεύουν ότι η Έιμι κατάπιε το φτερό το οποίο σφήνωσε στο λαιμό της και το σώμα της έκανε τα πάντα για να το αποβάλει, μια διαδικασία που μπορεί να κράτησε πολλούς μήνες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top