Ξεκάθαρο το ιατροδικαστικό πόρισμα: Κρεμασμένη βρέθηκε η νοσοκόμα της Kate Middleton

Είχε πέσει θύμα τηλεφωνικής φάρσας

Ξεκάθαρο το ιατροδικαστικό πόρισμα: Κρεμασμένη βρέθηκε η νοσοκόμα της Kate Middleton

Απαγχονισμένη βρέθηκε η νοσοκόμα-θύμα της τηλεφωνικης φάρσας στο King Edward που νοσηλευόταν η Kate Middleton, στο κτίριο του προσωπικού κοντά στο νοσοκομείο.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα είναι ξεκάθαρο. Η 46χρονη νοσοκόμα Jacintha Saldanha, απαγχονίστηκε μεσα στο δωμάτιο, στο κτίριο που χρησιμοποιούν ως κατάλυμμα οι εργαζομενοι του King Edward , κοντα στο λονδρεζικο νοσοκομείο.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η 46χρονη νοσοκόμα, μητέρα δυο παιδιων, έλαβε το τηλεφώνημα φάρσα των δυο αυστραλων ραδιοφωνικών παραγωγών, οι οποιοι μιμήθηκαν την βασιλισσα Ελισσαβετ και την πριγκιπα Κάρολο και το πέρασε στην πτέρυγα οπου νοσηλευοταν η Kate Middleton. Απο εκει διέρρευσαν πληροφορίες για την υγεια της δούκισσας του Cambridge. Τρεις μέρες μετά η γυναικα που δεν ειχε πει τίποτα στην οικογενεια της για το περιστατικο βρέθηκε νεκρή.

Υπάρχουν πληροφορίες οτι άφησε σημείωμα αυτοκτονίας στο οποιο εξηγεί την πράξη της.

Ο σύζυγος και τα παιδιά της θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω απο το θάνατο της αγαπημενης τους και απαιτουν απαντήσεις απο το νοσοκομείο για τις συνθήκες που την οδήγησαν οπως λενε στην αυτοκτονία.

Πάντως ο ραδιοφωνικος σταθμός που εκανε την τηλεφωνικη φάρσα θα διαθέσει στην οικογενειά της όλα τα κέρδη που θα έχει απο διαφημίσεις μέχρι το τέλος του χρόνου, περιπου 405 χιλιαδες ευρω ενώ ξεκινα έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top