Πατήσια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, μετά από πρόωρο τοκετό

Νεκρό και το βρέφος - Παρών ο σύζυγός της

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στα Πατήσια, όπου μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην οδό Σκρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, η άτυχη γυναίκα είχε μόλις φέρει στον κόσμο το μωρό της πρόωρα . Εντοπίστηκε ενωμένη με το βρέφος μέσω του ομφάλιου λώρου.

Στο διαμέρισμα ήταν και ο σύζυγός της, o oποίος ήταν παρών στη γέννα και ήταν εκείνος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο με ψαλίδι. Ο ίδιος κάλεσε το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για ζευγάρι Ελλήνων που έχει άλλα δύο παιδιά, ενώ η γυναίκα αναμενόταν να γεννήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και εξετάζουν τον λόγο που η μητέρα δε διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να γίνει ο τοκετός με ασφάλεια.

Απαντήσεις για το τι συνέβη αναμένεται να δώσει και η ιατροδικαστική εξέταση.