Hλεία: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας που κατήγγειλε κακοποίηση σκύλων

«Με έβρισε και με χαστούκισε», κατήγγειλε το θύμα στον Κώστα Γκελντή

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ωμής βίας σημειώθηκε στην Ηλεία, όταν ένας νταής ξυλοφόρτωσε μία γυναίκα, πρόεδρο φιλοζωικού συλλόγου, στέλνοντας τη μάλιστα στο νοσοκομείο, επειδή του έκανε μήνυση για κακοποίηση σκύλου. 

Τα σημάδια από την άγρια επίθεση που δέχτηκε η κυρία Άντα Παναγιωτοπούλου, μαρτυρούν το μένος του νταή που την ξυλοφόρτωσε. Το «έγκλημά» της ήταν μήνυση για κακοποίηση ζώο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Γκελντή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το επεισόδιο έγινε μέρα-μεσημέρι στη λαϊκή στα Λεχαινά, με τους περαστικούς να παρακολουθούν αποσβολωμένοι τον άνδρα να δέρνει τη γυναίκα.

«Βλέπω ξαφνικά μπροστά μου τον κύριο, ο οποίος έχει φάει μήνυση πριν ένα μήνα, να έχει δυο κουτάβια στην αγκαλιά του και να συνεχίζει να κάνει αυτό που κάνει χρόνια, να πουλάει σκυλιά στη λαϊκή. "Τα σκυλιά πού τα πας", "όπου θέλω" μου λέει "δικά μου είναι και ότι θέλω θα κάνω" άρχισε να με βρίζει χυδαία και με άρχισε στα χαστούκια», περιέγραψε η γυναίκα.

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη οργή όμως, είναι ότι ο εν λόγω άνδρας φέρεται να σκοτώνει τα κουτάβια που δεν του κάνουν, όπως κατήγγειλε η κ. Παναγιωτοπούλου.

Ο φερόμενος δράστης είχε συλληφθεί ξανά και πριν από ένα μήνα για κακοποίηση ζώου. 

Ο νταής δικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star