«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της 18χρονης που κατέρρευσε σε γυμναστήριο

Το στερνό «αντίο» στη Λάρισα

Πέθανε η 18χρονη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, μετά από δύο ανακοπές που υπέστη σε γυμναστήριο / Βίντεο αρχείου Ant1

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία της 18χρονης που κατέρρευσε σε γυμναστήριο στη Λάρισα.

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο

Πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς, οι συντετριμμένοι γονείς και ο αδελφός της 18χρονης Ελένης, με δάκρυα στα μάτια βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη για να της πουν το τελευταίο «αντίο», όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του onlarissa.gr.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδελφός της, που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το κορίτσι τους έφυγε από τη ζωή. 

Την περασμένη Τετάρτη, η κοπέλα φέρεται να υπέστη δύο ανακοπές καρδιάς, ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο. Στο σημείο είχε σπεύσει το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να της κάνουν ΚΑΡΠΑ και να τη μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η 18χρονη Ελένη

Υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι, μετά από εγκεφαλικό ανεύρυσμα, και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ. Ωστόσο, κατέληξε το πρωί της Δευτέρας λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.