Λύτρας: «Έχει καταφέρει να μη θέλει να τον δει το παιδί του»

Η απάντηση του δικηγόρου της Σ. Πολυζωγοπούλου στην αγωγή

Την απάντησή της στην αγωγή του Απόστολου Λύτρα, με την οποία της ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ, έδωσε σήμερα η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μέσω του δικηγόρου της, Νίκου Αλεξανδρή. 

«Μας καλέσατε χθες στο τηλέφωνο κι εμένα και τη Σοφία και αποφύγαμε και οι δύο να απαντήσουμε για την αγωγή. Αντ’ αυτού, δέκα το πρωί, σε περίοδο που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο και βλέπουν τηλεόραση, παρακολουθήσαμε μια διάλεξη δέκα λεπτών από την πλευρά του κ. Λύτρα, στην οποία αναφέρει, αυτά που αναφέρει στην αγωγή του. Και ερωτώ… μπορεί μετά να παραπονιέται ότι το παιδί του δεν τον θέλει;», είπε ο κ. Αλεξανδρής στο «Πρωινό» και συνέχισε:

Ο Απόστολος Λύτρας ζητά 1.000.000 ευρώ από την Πολυζωγοπούλου

«Έχει καταφέρει να μη θέλει το παιδί να τον βλέπει και είναι κρίμα».

Απόστολος Λύτρας - Eurokinissi

Όπως είπε ο δικηγόρος της κ. Πολυζωγοπούλου, εδώ κι ένα χρόνο η γνωστή δικηγόρος υπομένει στωικά εξευτελισμούς, χαρακτηρισμούς, βρισιές, λοιδορίες, χωρίς να απαντά. 

«Το παιδί τα ακούει όμως όλα αυτά από την τηλεόραση. Είναι κρίμα. Είναι ένα παιδάκι και θα έπρεπε να προστατεύεται, όχι να γίνεται δέκτης χαρακτηρισμών όπως “βλαχάρα”», είπε ο κ. Αλεξανδρής. 

Λύτρας – Πολυζωγοπούλου ξανά στα δικαστήρια: «Θα σε καταστρέψω»

Απαντώντας στα όσα είπε ο κ. Λύτρας, ότι η Σ. Πολυζωγοπούλου εκμεταλλεύτηκε το όνομά του και την επαγγελματική του καταξίωση για προσωπικό της όφελος, ο δικηγόρος της είπε:

Σοφία Πολυζωγοπούλου - Eurokinissi

«Η Σοφία είναι είκοσι χρόνια δικηγόρος. Το να ισχυρίζεται κάποιος ότι “του έφαγε τα λεφτά”, είναι μία από τις μεγαλύτερες προσβολές που μπορεί να ακουστεί. Και κατά τη γνώμη μου είναι και σεξιστικό». 

Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου υπέγραψαν συναινετικό διαζύγιο

Ο κ. Αλεξανδρής αποκάλυψε επίσης  ότι ο Απόστολος Λύτρας στην αγωγή του ζητά το σύνολο της περιουσίας που είναι στο όνομα της κ. Πολυζωγοπούλου. Αντίθετα η δικηγόρος δεν έχει κάνει καμία αγωγή, ούτε για αποζημίωση λόγω του ξυλοδαρμού ή για τη διατροφή του παιδιού, την οποία, όπως είπε, δε λαμβάνει. 

«Η κ. Πολυζωγοπούλου κατέθεσε την αλήθεια και εξοντώνεται ηθικά και κοινωνικά. Το Πανελλήνιο ακούει ότι εκβιάζει τον Απόστολο Λύτρα με 300 χιλιάδες ευρώ. Πού είναι αυτά; Την άλλη ζητάει ένα εκατομμύριο. Έλεος», είπε ο κ. Αλεξανδρής. 

Ο Απόστολος Λύτρας έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου - Intimenews

Λύτρας: «Πληρώνω κανονικά τη διατροφή»

Ο Απόστολος Λύτρας έκανε παρέμβαση στην εκπομπή διαψεύδοντας ότι δεν καταβάλει διατροφή στη Σ. Πολυζωγοπούλου για το παιδί τους. 

«Πας με τη βλαχάρα;» - Ένταση στη δίκη Λύτρα - Πολυζωγοπούλου

Επέμεινε ότι η πρώην σύζυγό του πήγε στο γραφείο του 22 ετών, ασκούμενη, χωρίς καμία δικής της υπόθεση, ενώ για την αγωγή είπε: 

«Είναι μία αγωγή αστικής αξίωσης που ζητάω. Ζητάω το σύνολο της περιουσίας άλλως κι επικουρικώς το 75%. Η κ. Πολυζογοπούλου έχει ήδη υπογράψει ότι τα ακίνητα αυτά μου ανήκουν, ότι έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα και ότι οφείλει να μου τα επιστρέψει. Αυτό έγινε μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού, παρουσία δικηγόρου».

Λύτρας για Πολυζωγοπούλου: «Μου ζήτησε 300.000 ευρώ κι ένα σπίτι»

Όσον αφορά στην επικοινωνία που δεν έχει με την κόρη του, υποστήριξε ότι γι’ αυτό ευθύνεται η πρώην σύζυγός του. 

«Όταν μια μητέρα θέλει το παιδί της να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, τότε έχει. Με το παιδί είχα επικοινωνία και κατά τη διάρκεια που ήμουν κρατούμενος και μετά. Η επικοινωνία έχει διακοπεί περίπου τρεις μήνες. Δεν φταίνε οι δηλώσεις που κάνω, η μητέρα κάνει χειρότερο πράγμα. Μπορεί να μην κάνει η ίδια δηλώσεις, αλλά βάζει είτε τον εκάστοτε δικηγόρο της να κάνει, που είναι το ίδιο πράγμα», είπε ο κ. Λύτρας.  

Νέες αποκαλύψεις για τον Λύτρα: «Χτύπησα τη Σοφία, ελπίζω να μην μπλέξω»

Ωστόσο σημείωσε ότι ποτέ δεν έχει πει ότι η κ. Πολυζογοπούλου δεν είναι μια άξια μάνα και ότι ο ίδιος απλά αναφέρθηκε στο τι γινόταν στον οικογενειακό προϋπολογισμός. 

«Η κυρία Πολυζογοπούλου ήταν υπάλληλος στο γραφείο μου. Το έχετε καταλάβει; Γιατί προφανώς δεν το έχετε καταλάβει. Γυναίκα μου ήταν στην προσωπική μου ζωή. Ήταν υπάλληλος με μισθό και τα πρώτα χρόνια μάλιστα πολύ καλό. Της είχα μισθώσει γραφείο για να ορθοποδήσει, το οποίο της το πλήρωνα εγώ, χρησιμοποιούσε τα άτομα που εργαζόντουσαν για μένα. Προσπαθούσα να τη βοηθήσω», κατέληξε.