Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θήβας με την οποία έσπασαν τα ισόβια για τη γυναίκα που μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου, τον 45χρονο ξυλουργό στη Χαλκίδα.
Χαλκίδα: Κάθειρξη 18 ετών στην 39χρονη για τη δολοφονία του ξυλουργού
Όπως ανέφερε η Τασούλα Παπανικολάου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, η γυναίκα καταδικάσθηκε σε 18 χρόνια για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ο άτυχος ξυλουργός ενώ βγαίνει από το σπίτι του στη Χαλκίδα την ημέρα της δολοφονίας του
15 χρόνια για την δολοφονία και 3 χρόνια για τα μαχαίρια
Γιατί αυτή η ποινή; «Γιατί οι ένορκοι της αναγνώρισαν το ελαφρυντικό του σύννομου βίου» επισήμανε η δημοσιογράφος του Star,
Η απόφαση προκάλεσε την οργή των συγγενών του θύματος μέσα στο δικαστήριο που την επόμενη εβδομάδα θα ζητήσουν να γίνει έφεση στην απόφαση .
Xαλκίδα: «Με κοίταζε στα μάτια και συνέχιζε να μαχαιρώνει τον σύζυγό μου»
Το έγκλημα είχε γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2024 στη μέση του δρόμου όταν η 39χρονη μαχαίρωσε τον άτυχο ξυλουργό.
Θήβα: Ο «μάρτυρας» του τροχαίου ήταν αυτός που σκότωσε τον ράπερ!
Η σύζυγός του μάλιστα ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της και είδε όλη την τραγική σκηνή.