Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λαμία, όταν αρχιμανδρίτης επιτέθηκε σε αστυνομικούς που του «έκοψαν» κλήση επειδή είχε παρκάρει παράνομα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο Αρχιμανδρίτης και Ηγούμενος στη Φθιώτιδα, αφού προκάλεσε ελαφρύ τροχαίο άφησε το όχημά του σε σημείο που εμπόδιζε την κυκλοφορία.
Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, του «έκοψαν» κλήση και του αφαίρεσαν τις πινακίδες. Λίγο αργότερα, στο σημείο έφτασε ο Αρχιμανδρίτης ο οποίος έγινε έξω φρενών! Μάλιστα, υποστήριξε ότι είχε παρκάρει γιατί πήγε να κοινωνήσει μια ετοιμοθάνατη.
Ο ισχυρισμός του, όμως, φαίνεται πως δεν ίσχυε, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το Δισκοπότηρο το είχε στη θέση του συνοδηγού και όχι μαζί του και το έβγαλε εκείνη τη στιγμή.
Όταν οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν και δεν ακύρωσαν την κλήση, τότε ο Αρχιμανδρίτης τους επιτέθηκε λεκτικά και άρχισε να τους απειλεί: «Δε σας βλέπω, δε σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει», ήταν μία από τις απειλές που εκτόξευσε ενώ προς τον αστυνομικό που τον κρατούσε «ευχήθηκε» «Πάσχα να μη σε βρει»!
«Είναι αλήτες, είναι γαϊδούρια, του Κασσελάκη παιδάκια είναι…», ήταν η τελευταία ατάκα του, πριν τον βάλουν στο περιπολικό.