Οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα «εκαψαν» τον δράστη της δολοφονίας του νεαρού έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Μαρούσι πριν ένα χρόνο. Οι αστυνομικοί μετά από πολύμηνη έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν τον καταζητούμενο μέσω της συντρόφου του και τον συνέλαβαν στη Βαρκελώνη.
Έγκλημα Μαρούσι: Πώς ένα εισιτήριο οδήγησε στη σύλληψη του δράστη
Την ίδια ώρα νέα βίντεο ντοκουμέντα φέρνει στη δημοσιότητα το STΑR και η Ελευθερία Σπυράκη από την άγρια συμπλοκή αποτυπώνουν τη στιγμή που ο δράστης αφαιρεί την ζωή του 23χρονου με το μαχαίρι. Όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα, ο δράστης σήκωσε το αριστερό του χέρι και κάρφωσε χωρίς δισταγμό το μαχαίρι στην καρωτίδα του 23χρονου.
Ένας νεαρός μπήκε ανάμεσα στους δυο άνδρες που είχαν γίνει ένα κουβάρι για να τους χωρίσει αλλά μάταια. Ο δράστης είχε καταφέρει ήδη να ρίξει τη μοιραία μαχαιριά στο θύμα, το οποίο άρχισε να χάνει αίμα. Παρότι τραυματισμένο,ς ο 23χρονος επιχείρησε να τραβήξει όπλο, όμως δεν κατάφερε να πυροβολήσει.
Η παρεξήγηση που κατέληξε σε καβγά ξεκίνησε μέσα από το μαγαζί. Όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο που εξασφάλισε το STAR, οι δυο παρέες αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους και βηήκαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί. Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το κακό που θα συνέβαινε.
Έγκλημα Μαρούσι: Τα λάθη που οδήγησαν στη σύλληψη
Παρότι ο δράστης ήταν καταζητούμενος, δε δίσταζε τόσο εκείνος όσο και η σύντροφος τους να προβάλλουν την πολυτέλεια στην οποία ζούσαν, «βομβαρδίζοντας» τα κοινωνικά δίκτυα με φωτογραφίες και βίντεο από νησιά και βραδινές εξόδους.
Όπως ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Μαρία Βαγενά, υπήρχε πληροφορία από το καλοκαίρι στην αστυνομία ότι κινείται στα ελληνικά νησιά. Τα βίντεο που αναρτούσε ήταν ετεροχρονισμένα, δηλαδή ανάρτηση των βίντεο και των ιστοριών στα κοινωνικά δίκτυα γινόντουσαν αφού είχαν φύγει από το ένα σημείο και έχουν πάει στο άλλο.
Πριν από λίγο διάστημα η αστυνομία βρέθηκε ξανά κοντά στη σύλληψη του δράστη στη Μασαλία ωστόσο η προσπάθεια έπεσε το κενό. Το εισιτήριο για την Βαρκελώνη ωστόσο που έκλεισε η σύντροφος του ήταν και το λάθος που έσπρωξε τον 24χρονο στα χέρια της αστυνομίας.
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star