Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, με έναν άντρα να επιτίθεται σε αστυνομικό, επειδή του «έκοψε» κλήση και, μάλιστα, να τον χτυπά με το φορτηγό του!
Θεσσαλονίκη: Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε πεζό
Όπως ανέφερε η Βαλεντίνα Καραγεωργίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί στην περιοχή της Καλαμαριάς, όταν ο 58χρονος διαπίστωσε ότι ο αστυνομικός του είχε βεβαιώσει παράβαση για παράνομη στάθμευση.
Πώς το τροχαίο αστυνομικού μπορεί να επηρεάσει τη δίκη του Χρήστου Μάστορα
Ο πολίτης ξεκίνησε να βρίζει και να απειλεί τον αστυνομικό, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο φορτηγό του, πάτησε γκάζι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, χτυπώντας τον στο πόδι με τη ρόδα του οχήματος! Στη συνέχεια, έκανε δύο φορές οπισθοπορεία, διαδοχικά και σε δύο διαφορετικά σημεία, με σκοπό να τον τραυματίσει.
Βίντεο – ντοκουμέντο: Επίθεση από νεαρό σε αστυνομικό στο Χαϊδάρι
Μάλιστα, τη μία φορά μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, ανατρέποντάς την. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες συνέλαβαν τον 58χρονο.