Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 1/12, με 60χρονη γυναίκα να πέφτει νεκρή από τον 46χρονο σύζυγό της. Μάλιστα, ο γιος της άτυχης γυναίκας, που προσπάθησε να τη σώσει, τραυματίστηκε από τον δράστη. Ευτυχώς, η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο.
Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε ο άλλος γιος της 60χρονης γυναίκας, o οποίος ανέφερε για τον αδερφό του: «Εάν τον είχε βρει το μαχαίρι πιο κάτω θα θρηνούσαμε και αυτόν».
Θεσσαλονίκη: Mε δύο μαχαίρια σκότωσε ο 46χρονος την 60χρονη γυναίκα του
Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή και στο «Καλημέρα Ελλάδα» για το μένος με το οποίο επιτέθηκε ο 46χρονος στο θύμα: «Ο άνθρωπος αυτός δεν την μαχαίρωσε απλά, την ξεκοίλιασε».
Τέλος πρόσθεσε: «δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα κάποιες φορές είχαν κάποιες λογομαχίες, αλλά όλα ήταν στα φυσιολογικά πλαίσια. Κάνεις δεν περίμενε ότι θα είχε αυτήν την κατάληξη αυτή η σχέση».
H 60χρονη που δολοφονήθηκε από τον 46χρονο σύζυγό της / Facebook
Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας
Το περιστατικό συνέβη στο Αγγελοχώρι της Θεσσαλονίκης, μετά από μια λογομαχία που είχε το ζευγάρι. Ο δράστης άρχισε να την απειλεί. Ο 29χρονος γιος της γυναίκας επενέβη για να σταματήσει το κακό, αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, τραυματίστηκε και ο ίδιος.
Συνελήφθη αστυνομικός για ενδοοικογενειακή βία στη Θεσσαλονίκη
Η μανία του δράστη ήταν τόσο μεγάλη που άρχισε να μαχαιρώνει τη σύζυγό του με δύο μαχαίρια στην κουζίνα του σπιτιού τους.
Ο δράστης αμέσως μετά παραδόθηκε στις αρχές.
Σε βάρος του του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα.