Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν το πρωί στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, όπου δημιουργήθηκε πρωτοφανής συνωστισμός.
Σύμφωνα με τη ΣΤΑ.ΣΥ, ο συνωστισμός οφείλεται σε τεχνική βλάβη που παρουσιάστηκε σε δύο διαδοχικούς συρμούς, που κινούνταν εκείνη την ώρα από τον Πειραιά προς τον σταθμό Δουκίσσης Πλακέντιας.
Προετοιμάζεται η επέκταση του Μετρό στη Γλυφάδα
Ο πρώτος συρμός χρειάστηκε να εκκενωθεί, ενώ ο δεύτερος, που παρουσίασε βλάβη σε θύρες, συνέχισε το δρομολόγιό του μετά την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.
Γραμμή 4 - Μετρό: Πότε θα είναι έτοιμη - Οι 15 σταθμοί που περιλαμβάνει
Τα παραπάνω περιστατικά προκάλεσαν καθυστέρηση στα δρομολόγια μεταξύ 08:21 και 08:36 για τους επιβάτες που βρέθηκαν στις αποβάθρες των σταθμών της Γραμμής 3, με κατεύθυνση τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Τα δρομολόγια εκτελούνταν κανονικά στις υπόλοιπες κατευθύνσεις.
Η κίνηση των συρμών μετά τις 08:36 διεξαγόταν προσωρινά κάθε ενάμιση λεπτό, με αποτέλεσμα την εξομάλυνση της κυκλοφορίας.