Σε πένθος έχει βυθιστεί το Χρυσοβέργι Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του 43χρονου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα, χθες το βράδυ.
Ο 43χρονος, ο οποίος ήταν επαγγελματίας οδηγός και ιδιοκτήτης λεωφορείου ΚΤΕΛ, φέρεται να έκανε ψαροντούφεκο με δύο ακόμα άτομα στο νησί Πράσο του συμπλέγματος των Εχινάδων, σύμφωνα με το agriniopress.gr. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.
O άτυχος 43χρονος που ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα ενώ είχε πάει για ψαροντούφεκο/ πηγή φωτογραφίας facebook
Διακομίσθηκε στον Αστακό, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Πλατυγιαλίου. Αναμένονται παράλληλα τα αποτελέσματα από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.