Ναύπλιο: 'Ερευνα για τον δήμαρχο που έριχνε περιττώματα στην αυλή αντιπάλου

Ο Δημήτρης Κωστούρος είχε βάλει στο... στόχαστρο το σπίτι συνυποψηφίου του

To ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή για την απίστευτη υπόθεση στο Ναύπλιο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Πειθαρχική διαδικασία ξεκινά για τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος έριχνε σκουπίδια και περιττώματα ζώων στο σπίτι του αντιπάλου του και υποψήφιου δημάρχου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Δημήτρη Ορφανού.

Ναύπλιο: Ο δήμαρχος πετούσε σακούλες με περιττώματα στο σπίτι αντιπάλου του

'Οπως αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, για το θέμα έχει ενημερωθεί ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων Δημήτρης Κατσαρός και έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία.

Εδικότερα, στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, αναφέρει: «Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων».

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο νυν δήμαρχος εδώ κι ένα μήνα πετούσε καθημερινά σακούλες με απορρίμματα που περιείχαν ακόμη και περιττώματα ζώων έξω από την εξοχική κατοικία του συνυποψηφίου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, Δημήτρη Ορφανού. 

O δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, που παραδέχθηκε πως πετούσε σακούλες με απορρίμματα στο σπίτι του αντιπάλου του - Facebook

Ο κ. Ορφανός ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του νυν δημάρχου, καθώς κάμερες στην κατοικία του έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη... δράση του νυν δημάρχου.

Ο συνυποψήφιος του Δημήτρη Κωστούρου για τον δήμο Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων με ανάρτησή του στο Facebook παραδέχθηκε νωρίτερα την ανάρμοστη πράξη του, την οποία απέδωσε στον θυμό του και την χαρακτήρισε «λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα».