Ξυλοκόπησε την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα - «Με χτυπούσε 20 λεπτά»

Με μώλωπες και χτυπήματα η 23χρονη από τον Βόλο

Ένας πατέρας σε χωριό του Βόλου ξυλοκόπησε άγρια την 23χρονη κόρη του, επειδή έγινε μουσουλμάνα και φόρεσε μαντήλα. «Με χτυπούσε με γροθιές επί 20 λεπτά», υποστήριξε η κόρη του στην αστυνομία.

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου στον Βόλο. Ένας πατέρας γρονθοκόπησε την κόρη του επειδή έγινε μουσουλμάνα και φορά μαντήλα.

Το κορίτσι είχε επισκεπτεί τους γονείς της στο χωριό το περασμένο Σάββατο από το Λονδίνο όπου σπούδασε βιοϊατρική και πλέον εργάζεται σε εργαστήριο του Πανεπιστημίου. Όταν ο πατέρας της την αντίκρισε με τη μαντήλα της έκανε νόημα να τη βγάλει. Εκείνη του ζήτησε να τη δεχθεί όπως είναι, αλλιώς θα επέστρεφε πάλι στο εξωτερικό.

Λίγες ώρες αργότερα, όταν το κορίτσι εμφανίστηκε με τη μαντήλα μπροστά σε καλεσμένους στο σπίτι τους, ο πατέρας εξαγριώθηκε. Της ζήτησε να τη βγάλει, όμως εκείνη αρνήθηκε και διαπληκτίστηκαν έντονα. 

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Ο πατέρας της νεαρής μουσουλμάνας της επιτέθηκε και άρχισε να τη χτυπά με μανία. Η μητέρα μπήκε στη μέση να τους χωρίσει, όμως και αυτή έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Η 23χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα με μώλωπες και φορώντας κολάρο και κατήγγειλε το περιστατικό. Όπως είπε, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άνδρας είχε βίαιη συμπεριφορά, τόσο στα παιδιά του, όσο και τη σύζυγό του. «Με χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο για περίπου 10-20 λεπτά της ώρας, του έλεγα να σταματήσει γιατί δεν έβλεπα και φώναζα βοήθεια, αλλά εξακολουθούσε να με χτυπάει και η αντίδρασή του ήταν ζωώδης», κατήγγειλε το κορίτσι στην αστυνομία, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Ο άνδρας κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου χωρίς δικηγόρο. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στην φυλακή.