Κολωνάκι: «Χόρεψα μαζί της και τίποτε άλλο», λέει ο γνωστός τερματοφύλακας

Τι συνέβη μέσα στο μπαρ με την ανήλικη από το Βέλγιο;

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star για την ποινική διώξη που ασκήθηκε σε γνωστό τερματοφύλακα για βιασμό

Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό της 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο ο γνωστός τερματοφύλακας, ο συνελήφθη μετά από καταγγελία της ανήλικης ότι τη βίασε σε μπαρ στο Κολωνάκι. 

Κολωνάκι: Δίωξη στον γνωστό τερματοφύλακα για τον βιασμό ανήλικης

Η 17χρονη βρισκόταν στην Ελλάδα, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και διασκέδαζε με άλλους συμμαθητές της στο μπαρ. Όπως κατήγγειλε, ο τερματοφύλακας προέβη αρχικά σε άσεμνες χειρονομίες και στη συνέχεια την κακοποίηση σεξουαλικά. 

Ο γνωστός τερματοφύλακας κατηγορείται ότι βίασε μια 17χρονη σε μπαρ στο Κολωνάκι - Eurokinissi

Κολωνάκι: Αρνείται τα πάντα ο ποδοσφαιριστής

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν παραδέχεται ότι προέβη στις πράξεις για τις οποίες του ασκήθηκε δίωξη. Φέρεται να ισχυρίζεται μάλιστα ότι τον προκάλεσε η 17χρονη, αλλά εκείνος δεν έκανε τίποτα. 

Ο τερματοφύλακας αρνείται όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι προκλήθηκε από τη 17χρονη - Eurokinissi

Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής της Super League για ασέλγεια

«Χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτε άλλο», φέρεται να είπε ο τερματοφύλακας, ο οποίος είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. 

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία αδικήματα, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια - κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κρατείται μόνος του σε κελί των κρατητηρίων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και πήρε προθεσμία ώστε απολογηθεί την Μεγάλη Πέμπτη. 

Κολωνάκι: Καρέ – καρέ όσα έγιναν στο μπαρ 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο μπαρ στο Κολωνάκι, όπου περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης προχώρησε σε ασελγείς πράξεις στην ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο, η οποία καθόταν σε κοντινό τραπέζι. 

Όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό οκτώ συμμαθητές του κοριτσιού, οι οποίοι βρίσκονταν στο μπαρ, επιτέθηκαν στον τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, από αστυνομικούς που περνούσαν από το σημείο και ενημερώθηκαν για όσα συνέβαιναν. 

Παράλληλα, προσήγαγαν και τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο το θύμα αναγνώρισε και έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του.

Στην αριστερή τσέπη του βρέθηκε και κατασχέθηκε χάρτινη συσκευασία με ναρκωτικά (σ.σ. πιθανώς ηρωίνη) συνολικού μεικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Πάνω σε έναν από τους προσαχθέντες συμμαθητές της ανήλικης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι 15 εκατοστών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του N.2168/1993 “Περί Όπλων”. Ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα ανηλίκων.