Βόλος: Γιος ξυλοκόπησε τη μητέρα του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Η γυναίκα φέρει μώλωπες σε όλο της το σώμα

Αποτροπιασμό προκαλεί και ο άγριος ξυλοδαρμός ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους -  / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είχαμε στον Βόλο. Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον γιο έπεσε μία 70χρονη. Ο 48χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού χτύπησε τόσο άσχημα τη μητέρα του που την έστειλε στο νοσοκομείο.

Βόλος: Μητέρα κρατούσε «φυλακισμένες» τις κόρες της - Δεν πήγαιναν σχολείο

Με μώλωπες σε όλο της το σώμα η 70χρονη γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον Εισαγγελέα και μίλησε για τη σκληρή ζωή που περνά δίπλα στο παιδί της με το οποίο μένουν στο ίδιο σπίτι στον Αλμυρό Βόλου.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η επίθεση έγινε το περασμένο Σάββατο.

Μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ο 48χρονος επιτέθηκε στην μητέρα του την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την κλωτσά και να την χτυπά με τα χέρια του αλύπητα.

Η γυναίκα μόλις μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της κάλεσε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όλο της το σώμα ήταν μελανιασμένο από το ξύλο. Όπως είπε στον Εισαγγελέα έχει πέσει ξανά θύμα βίας από τον γιο της.

Οι γείτονες στον Αλμυρό γνωρίζουν τα προβλήματα της γυναίκας και κάνουν λόγο για μια προβληματική συμβίωση, με την 70χρονη να υπομένει τον πόνο και τις προσβολές.

Βόλος: Πατέρας και κόρη πέθαναν με διαφορά λίγων λεπτών

Ο κατηγορούμενος γιος της αρνήθηκε ότι τη χτύπησε. Είπε πως η μητέρα του έχει μια σπάνια δερματική ασθένεια και το κορμί της παρουσιάζει μωλωπισμούς δικαιολογώντας το γεγονός ότι δεν έφερε σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο. Το μόνο που παραδέχτηκε ήταν το πρόβλημα με το αλκοόλ.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για τη Μ. Τετάρτη, ενώ η πρότασή του να μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι το δικαστήριο απορρίφθηκε και αποφασίστηκε η κράτησή του.

Τραγωδία στον Βόλο: Μητέρα ζούσε για τρεις μέρες με το νεκρό παιδί της