Η αποκάλυψη Δασκαλάκη για το διαζύγιο - «Η μητέρα πιστεύει ότι θα αθωωθεί»

Τι λέει συγκρατούμενη της μητέρας από την Πάτρα

Όσα είπε συγκρατούμενη της μητέρας από την Πάτρα - Βίντεο από Alpha 

Συγκρατούμενη της μητέρας από την Πάτρα ανέφερε πως η 34χρονη είναι αισιόδοξη ότι θα αθωωθεί. Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης έπεσε σε μία αντίφαση στην κατάθεσή του στο δικαστήριο.

Η συγκρατούμενη με τη μητέρα από την Πάτρα μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

«Έχω μιλήσει μαζί της πολλές φορές. Είναι πολύ χαρούμενη, μετά που γύρισε από το δικαστήριο. Είναι αισιόδοξη ότι θα αθωωθεί. Προσέχει τον εαυτό της, είναι λαλίστατη. Μόνο τα «είχε πάρει» με τον πρώην σύζυγό της. Μας είπε ότι ο πρώην σύζυγός της ''άλλαξε αυτά που είπε στην αρχή και λέει άλλα τώρα''. Τεράστια αλλαγή βλέπουμε στη μητέρα από την Πάτρα. Στην αρχή δε μίλαγε. Τώρα είναι τελείως διαφορετική. Περιμένει την απόφαση ότι θα βγει. Πιστεύω πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για τον πρώην σύζυγό της. Δε μου είχε αναφέρει κάτι, αλλά από τις συζητήσεις μας έχω καταλάβει. Γιατί στην αρχή δε μίλαγε, δεν ανοιγότανε. Τώρα τα πάντα […] Μου έχει πει ότι είναι αθώα», είπε η συγκρατούμενη της μητέρας από την Πάτρα.

«Η αντίφαση που έπεσε ο Μάνος Δασκαλάκης»

Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε πρώτη φορά στο δικαστήριο πως είχε ζητήσει διαζύγιο στις 15/01/2022 και δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 17 Ιανουαρίου 2022, η Τζωρτζίνα μπήκε στο νοσοκομείο, κάτι που δεν είχε αναφέρει προηγουμένως.

Τι ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατέθεσή του για το διαζύγιό του/ Βίντεο από «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη είπε πως θα αναφέρει την πληροφορία στο δικαστήριο και ότι δεν τον ενδιαφέρει που θα είναι «πάτημα» για τον συνήγορο της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια.

«Η κυρία Πισπιρίγκου είναι σε εξαιρετική κατάσταση πλέον. Ήταν σε μία τραγική μέρα την επέτειο θανάτου της Τζωρτζίνας. Εγώ είπα πως αναλαμβάνω την υπόθεση γιατί έχω πεποίθηση πλέον ότι είναι μια χαροκαμένη μάνα και όχι μία δολοφόνος άρα λοιπόν βλέποντας πλέον ότι ξετυλίγοντας το κουβάρι, η αλήθεια της πλέον δεν υποστηρίζεται μόνο από τον δικηγόρο της αλλά από τεράστιας αξίας επιστήμονες. Όποιος δεν έχει ιδέα τι σημαίνει η προσωπικότητα του καθηγητού Τσατσάκη ας κάνει μια βόλτα στο διαδίκτυο. Μιλάμε για πρόεδρο της Ακαδημίας της Μόσχας.» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με την εκπομπή το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη ανέφερε πως «Η στάση του Μάνου Δασκαλάκη είναι πολύ συγκεκριμένη, δεν πρόκειται να αλλάξει, παρά το σφυροκόπημα. Ξέρει πολύ καλά τι έχει ζήσει δίπλα στη συγκεκριμένη γυναίκα. Πλέον ξέρει την αλήθεια. Ας περιμένουμε να έρθουν οι γιατροί της Τζωρτζίνας να καταθέσουν, εκεί δεν θα υπάρξει καμία αμφιβολία το τι έχει γίνει με αυτό το παιδί. Το επικοινωνιακό παιχνίδι του συνηγόρου, Αλέξη Κούγια δεν τον αφορά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top