Κρήτη: Θρήνος για τους δύο νεκρούς σε τροχαίο- Χαροπαλεύουν οι σύζυγοί τους

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη φονική πρόσκρουση

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με δύο νεκρούς στο Τυμπάκι, μετά από τροχαίο / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν το απόγευμα του Σαββάτου δύο άνδρες στην Κρήτη, όταν τα αυτοκίνητά τους συγκρούστηκαν με σφοδρότητα. Συνοδηγοί τους ήταν οι σύζυγοί τους, που δίνουν «μάχη» για να κρατηθούν στη ζωή. «Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός, σαν βόμβα», περιέγραψαν μάρτυρες.

Τροχαίο Κρήτη: Τραγωδία με δύο νεκρούς στο Τυμπάκι

Νεκροί ανασύρθηκαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ο 80χρονος Νικολής και ο 44χρονος Γιώργος, ενώ οι σύζυγοί τους, μία 76χρονη και μία 36χρονη γυναίκα αντίστοιχα, χαροπαλεύουν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Loading...

Όλα συνέβησαν χθες, λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, όταν ένα ΙΧ και ένα αγροτικό που κινούνταν στον δρόμο Τυμπάκι – Αγία Γαλήνη στη Μεσαρά συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και τα δύο οχήματα συνετρίβησαν και μετατράπηκαν σε μια άμορφη μάζα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του cretapost.

Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και επιχείρησαν για ώρες, ώστε να απεγκλωβίσουν τους τέσσερις επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα / cretapost

Μια άμορφη μάζα τα δύο αυτοκίνητα, μετά τη σφοδρή σύγκρουση / cretapost

Τροχαίο Μεσαρά: «Ήταν σαν έκρηξη βόμβας»

Μάρτυρας που είδε το τροχαίο περιέγραψε στο Δια-SOS-τε τη Μεσαρά τη στιγμή της σύγκρουσης. Όπως είπε, ο θόρυβος ήταν τόσο εκκωφαντικός που έμοιαζε με βόμβα!

Loading...

«Σαν να έγινε έκρηξη βόμβας!», είπε ο ιδιοκτήτης θερμοκηπίου κοντά στο σημείο του τροχαίου, ο οποίος βγήκε τρέχοντας να δει τι συμβαίνει.