Χολαργός: Ο ταγματάρχης που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Στρατονομία

Σοκ προκαλεί νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στον Χολαργό - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ένας ανώτερος αξιωματικός του Στρατού κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν ανήλικο στον Χολαργό. Η είδηση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε όλο το στράτευμα ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Αυτός είναι ο αξιωματικός του Στρατού που κατηγορείται ότι το βραδύ της περασμένης Παρασκευής παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 16χρονο στην περιοχή του Χολαργού. Ήταν γύρω στις 8 και μισή το βραδύ όταν ο ανήλικος κατέβηκε από το λεωφορείο και πήγαινε στην προπόνηση μποξ που είχε.

Ο 38χρονος ταγματάρχης σύμφωνα με την καταγγελία του παιδιού, άρχισε να τον ακολουθεί μέχρι που κάποια στιγμή ξεκίνησε να τον παρενοχλεί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχή.

Χολαργός: Ταγματάρχης έδειξε γυμνές φωτογραφίες σε 15χρονο

Ο ανήλικος αντέδρασε και τον πηρέ στο κυνήγι ενώ ο ταγματάρχης έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο. Λίγα μετρά πιο κάτω κατάφερε να τον σταματήσει αλλά ο 38χρονος στρατιωτικός άρχισε να φωνάζει.

Ο 15χρονος δεν έχασε την ψυχραιμία του και κάλεσε την αστυνομία. Λίγο αργότερα ο ταγματάρχης περνούσε την πόρτα του αστυνομικού τμήματος.

Για την υπόθεση του ενημερώθηκε η Στρατονομία, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος. Mε εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, δόθηκε εντολή να γίνει ταχύτατη διεκπεραίωση της υπόθεσης με το ερώτημα της άμεσης απόταξης.