Κολωνός: Δίπλα δίπλα με τη μάνα της Πάτρας κρατείται η μητέρα της 12χρονης

Ο σύζυγος και η κόρη της την επισκέπτηκαν στη φυλακή

Στην έκτη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και σε διπλανό κελί από αυτό της μητέρας των τριών κοριτσιών της Πάτρας κρατείται η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Ο σύζυγος και η κόρης της την επισκέπτηκαν στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αστυνομικοί είχαν ελέγξει το κελί στο οποίο κρατείται κι είχαν αφαιρέσει τους ιμάντες από τα παράθυρα, ώστε να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να κάνει κακό στον εαυτό της. 

Στο κελί δεν έχει τηλεόραση και η ίδια έχει ζητήσει να της φέρουν οι δικοί της, ώστε να μπορεί να ενημερώνεται για την υπόθεση της κόρης της. Φέρεται μάλιστα να έχει δείξει ενδιαφέρον και να ρωτά τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους τι αναφέρεται στα διάφορα ρεπορτάζ για την υπόθεση της 12χρονης. 

Η μητέρα της 12χρονης μέσα στη φυλακή είναι ήρεμη και ψύχραιμη - Eurokinissi

Μάλιστα, η μητέρα της 37χρονης, με την οποία επικοινώνησε η ίδια χθες, αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πώς κάποιες από τις συγκρατούμενές της επιχείρησαν να της επιτεθούν.

Κολωνός μητέρα 12χρονης: «Ψάχνω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα και δε βρίσκω»

Η μητέρα της 12χρονης βγαίνει στον χώρο έξω από το κελί της για να επικοινωνήσει με μέλη της οικογένειάς της μέσω καρτοκινητού τηλεφώνου που δεν είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιεί η μητέρα από την Πάτρα. 

Επίσης δεν της έχουν δώσει αναπτήρα κι όποτε θέλει να ανάψει τσιγάρο είτε ζητά από κάποιον υπάλληλο, είτε από την κατηγορούμενη για την υπόθεση της Πάτρας. 

Κολωνός: Φοβόταν η μητέρα - «Αν πας εσύ μέσα, θα πάω κι εγώ»

Τέλος, σήμερα την επισκέπτηκαν στη φυλακή ο σύζυγος και η κόρη της, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να την επισκεφθεί και η πεθερά της. Είναι ήρεμη, δεν φωνάζει, ούτε κλαίει και είναι ψύχραιμη.