Κολωνός: «Κράτησα τον γιο του 53χρονου για να μην του επιτεθεί»

Τι είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης για τη στιγμή που ο γιος έμαθε για τον πατέρα

53χρονος

Η πρώην σύζυγος και ο γιος του 53χρονου δε γνώριζαν τίποτα και δεν προσπάθησαν να συγκαλύψουν τον 53χρονο, που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον ΚολωνόΑυτό υποστήριξε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος έχει αναλάβει δικηγόρος της πρώην συζύγου του 53χρονου.

Η ίδια και ο 53χρονος ήταν σε διάσταση για περισσότερο από δύο χρόνια, όμως έμεναν μαζί γιατί είχαν εξ ημισείας το σπίτι, όπως υποστηρίζει εκείνη.

Ο κ. Κρανιδιώτης εξήγησε ότι στις 3 Σεπτεμβρίου η μητέρα της 12χρονης επικοινώνησε με την πρώην σύζυγο του 53χρονου και της έστειλε τους διαλόγους που είχε με το παιδί, γνωστοποιώντας της ότι θα προχωρούσε σε καταγγελία σε βάρος του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα ζήτησε αμέσως διαζύγιο και να φύγει από το σπίτι. Ο 53χρονος έφυγε και κοιμόταν στο υπόγειο του καταστήματός του. 

Κολωνός: «Τα λεφτά στη μητέρα μου»

«Κράτησα τον γιο του 53χρονου για να μην του επιτεθεί»

Ο κ. Κρανιδιώτης ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο γιος του 53χρονου , όταν έμαθε τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται ο πατέρας του, τού επιτέθηκε για να τον χτυπήσει μέσα στο δικηγορικό του γραφείο και ήταν εκείνος που τον συγκράτησε για να αποφευχθούν τα χειρότερα. 

Κολωνός: Ο γιος του 53χρονου «σπάει» τη σιωπή του

Όσον αφορά στο γιατί ο γιος και η μέχρι τότε σύζυγός του δεν προχώρησαν σε καταγγελία, είπε πως αφενός υπήρχε «συναισθηματική σύγκρουση» στα μέλη της οικογένειάς και αφετέρου η μητέρα της 12χρονης διαβεβαίωνε την πρώην σύζυγο του 53χρονου ότι θα έκανε την ίδια μέρα καταγγελία. 

Κολωνός: «Κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος τη βίασε»

Ο γνωστός δικηγόρος είπε επίσης ότι η 37χρονη ζήτησε τρεις φορές χρήματα από την πρώην σύζυγο του 53χρονου , λέγοντάς της ότι θέλει να πάει το κορίτσι στον γιατρό. Για συναισθηματικούς, λοιπόν, λόγους της έδωσε δύο φορές από 100 ευρώ, αρνήθηκε όμως να συνεχίσει, όταν η μητέρα της ζήτησε χρήματα και τρίτη φορά. 

Σύζυγος 53χρονου: «Εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας»

Τέλος, ο κ. Κρανιδιώτης, έκανε λόγο για αδιανόητη και απαράδεκτη ανθρωποφαγία που υφίστανται ο γιος και η πρώην σύζυγος του 53χρονου, προσθέτοντας πως λιντσάρονται και δέχονται απειλητικά μηνύματα, όπως «Θα σας σκοτώσουμε», «δε θα κάνετε Χριστούγεννα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top