Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε γυναίκα ζωντανά στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Την εγκατέλειψε τραυματισμένη - Άφωνος ο Παπαδάκης και η Αναστασοπούλου

Μία γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, με τον οδηγό να την εγκαταλείπει στο σημείο κι όλα αυτά την ώρα που ήταν σε ζωντανή σύνδεση η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Την ώρα που η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, μιλούσε με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, λίγα μέτρα μακριά ο οδηγός ενός αυτοκινήτου τραυμάτισε κι εγκατέλειψε γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο. 

Η ρεπόρτερ διέκοψε αμέσως τη συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραφε διερχόμενους να σταματούν για να βοηθήσουν την τραυματισμένη γυναίκα, η οποία ήταν πεσμένη στο έδαφος.

Η δημοσιογράφος ζήτησε να διακοπεί η απευθείας μετάδοση για να μπορέσει να καλέσει το EKAB και μαζί με τον τεχνικό του ΑΝΤ1 έσπευσαν δίπλα στην τραυματισμένη γυναίκα για να προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούσαν.

Λίγα λεπτά αργότερα, ενώ η γυναίκα παρέμενε στην άσφαλτο, εν αναμονή των διασωστών και του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, σε νέα σύνδεση, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ενημέρωσε πως η πεζή είχε τραυματιστεί και είχε πόνους κυρίως στο πόδι της.

Το αυτοκίνητο που παρέσυρε την γυναίκα ήταν χρώματος μαύρο ή σκούρο μπλε και αναζητείται ο οδηγός.