Βόλος: Του ζήτησε να μαζέψει τα πόδια του κι εκείνος του πέταξε... τούβλο

Απίστευτο περιστατικό σε είσοδο πολυκατοικίας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στον Βόλο, όταν ένας 58χρονος φέρεται να εκνευρίστηκε και να πέταξε... τούβλο σε 71χρονο, τραυματίζοντάς τον.

Βόλος: Νεκρή γυναίκα μέσα στο σπίτι της – Ήταν μέρες πεθαμένη

Σύνφωνα με το magnesianews.gr, ο 58χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, καθώς πέταξε τούβλο σε έναν 71χρονο χθες το πρωί, με συνέπεια να τον τραυματίσει. Ο λόγος; Του έκανε παρατήρηση να μαζέψει τα πόδια του, καθώς τα είχε απλωμένα στην είσοδο πολυκατοικίας!

Βόλος: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, συνελήφθη ένας 58χρονος, διότι «πρώτες πρωινές ώρες χθες, καθήμενος σε είσοδο πολυκατοικίας και έχοντας απλωμένα τα πόδια του επί του πεζοδρομίου, εξύβρισε και απείλησε δύο άνδρες, έναν 67χρονο και έναν 71χρονο, όταν αυτοί κατά τη διέλευσή τους ως πεζοί από το συγκεκριμένο σημείο, του έκαναν σύσταση να μαζέψει τα πόδια του, ώστε να μπορούν να περάσουν».

Βόλος: 73χρονος μήνυσε την 52χρονη σύντροφό του για ξυλοδαρμό

Όταν ο 71χρονος κάλεσε την Αστυνομία, ο δράστης φέρεται να κατευθύνθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο, να πήρε έναν τσιμεντένιο κυβόλιθο και να τον εκσφενδόνισε προς το μέρος του ηλικιωμένου άνδρα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 71χρονο ελαφρά στο αριστερό χέρι και στην αριστερή πλευρική περιοχή.

Ο τραυματίας πήγε μόνος του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.