Φωτιά Πεντέλη: «Ήταν μόνος του, δεν εμφανίστηκε πυροσβεστική»

Συγκλονίζει η σύζυγος του 84χρονου που αυτοκτόνησε

Ένας 84χρονος άνδρας δεν άντεξε κι έβαλε τέλος στη ζωή του, βλέποντας το σπίτι του στην Ανθούσα να τυλίγεται σις φλόγες της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή από χθες. Ήταν η τρίτη φορά που έζησε τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές. 

Νεκρός στην Ανθούσα - Αυτοκτόνησε όταν είδε το σπίτι του να ξανακαίγεται

Όπως είπε η σύζυγός του στον ΑΝΤ1 ο άνδρας έφτασε χθες το βράδυ στο σπίτι του για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Όλη τη νύχτα έμεινε εκεί προσπαθώντας μόνος του να κρατήσει τις φλόγες μακριά από το σπίτι του. Ένα σπίτι που είχε ακόμη ζημιές από την τελευταία φωτιά και ο 84χρονος προσπαθούσε ακόμη να φτιάξει. 

Ο 84χρονος που αυτόκτονησε όταν είδε το σπίτι του να καίγεται, προσπαθούσε όλη νύχτα να κρατήσει τη φωτιά μακριά

«Δεν εμφανίστηκε κανένα πυροσβεστικό όχημα για να σβήσει τη φωτιά, κανένα», είπε συντετριμμένη η γυναίκα. 

Καιρός: 8 μποφόρ και σήμερα - 100 χλμ την ώρα έφτασαν οι ριπές του ανέμου

Μέχρι τις 05:00 το πρωί ο άνδρας μαζί με γείτονές του προσπαθούσε να σώσει το σπίτι του, αλλά μάταια. Όταν είδε την περιουσία του να παραδίδεται και πάλι στις φλόγες πήρε το περίστροφό του και έβαλε τέλος στη ζωή του στην αυλή του σπιτιού του. 

Η σύζυγος του αυτόχειρα στην Ανθούσα

Νεκρό τον βρήκαν η σύζυγος κι η κόρη του. Φίλος του, με τον οποίο πήγαν μαζί να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονταν οι περιουσίες τους, είπε πως είχε μεγάλη αγωνία για την τύχη του σπιτιού του, αλλά έδειχνε ψύχραιμος. 

Η σύζυγος του 84χρονου κατήγγειλε ότι δεν πέρασε πυροσβεστικό όχημα από το σημείο για να σβήσει τη φωτιά στο σπίτι τους

Φωτιά Πεντέλη: Ο χάρτης με τα ενεργά μέτωπα σε Γέρακα, Παλλήνη, Ανθούσα

«Ήταν πολύ καλός φίλος, καλός καπετάνιος. Το τελευταίο του ταξίδι ήταν και το πιο φουρτουνιασμένο για όλους μας», είπε στον ΑΝΤ1.