Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στο Μενίδι - Τέθηκε υπό έλεγχο

Κινδύνεψε το συνεργείο του Star λόγω ισχυρής έκρηξης - Βίντεο

Συγκλονιστικό βίντεο - Την ώρα που ο δημοσιογράφος του Star Βαγγέλης Γκούμας και ο κάμεραμαν Δημήτρης Πανταζόγλου καλύπτουν τη φωτιά σε εργοστάσιο στο Μενίδι ακούγεται δυνατή έκρηξη

Φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι του Σαββάτου (25/06), σε βιομηχανικό χώρο στην περιοχή του Μενιδίου και δε σταματούσαν να ακούγονται εκρήξεις.

φωτια μενίδι εργοστάσιο

Η πυρκαγιά που μαινόταν σε βιομηχανικό κτήριο, και συγκεκριμένα σε εργοστάσιο χρωμάτων, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τέθηκε υπό έλεγχο.

Για την κατάσβεσή της είχαν σπέυσει επί της Λ. Καραμανλή στο Μενίδι, σύμφωνα με τις Αρχές, 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, λόγω της πυρκαγιάς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σχίνων από το ύψος της Αθιγάνου έως το ύψος Τατοΐου. 

Φωτιά Μενίδι - Κινδύνεψε το συνεργείο του Star

Την ώρα που ο δημοσιογράφος του Star Βαγγέλης Γκούμας και ο κάμεραμαν Δημήτρης Πανταζόγλου καλύπτουν τη φωτιά στο εργοστάσιο χρωμάτων στο Μενίδι ακούγεται δυνατή έκρηξη. Οι δύο άνδρες κινδύνεψαν αλλά είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top