Αρπαγή 6χρονου: Στη Νορβηγία με τον πατέρα του ο Ράινερ

Πέταξαν με πλαστό διαβατήριο από τη Θεσσαλονίκη - Καταρρακωμένη η μητέρα

Τι είπε στο star.gr η γιαγιά του 6χρονου για τη στιγμή της απαγωγής του εγγονιού της στην Κηφισιά

Στη Νορβηγία μαζί με τον πατέρα του βρίσκεται ο 6χρονος, ο οποίος απήχθη το βράδυ της Τρίτης μέσα από το σπίτι, όπου έμενε στην Κηφισια. Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την αρπαγή βρίσκεται ο πατέρας και ο θείος του. Κατάφεραν να διαφύγουν μάλλον από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Στο Όσλο της Νορβηγίας βρέθηκε τελικά το εξάχρονο αγόρι, για το οποίο είχε εκδοθεί Amber Alert μετά την αρπαγή του μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά. 

Αρπαγή 6χρονου: Το παιδί μπορεί να έχει φύγει στο εξωτερικό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νορβηγός δικηγόρος του πατέρα του μικρού έστειλε χθες το βράδυ ένα email στον δικηγόρο της μητέρας, με το οποίο τον ενημέρωνε πως το αγόρι είναι καλά και βρίσκεται στη Νορβηγία. 

Αρπαγή 6χρονου: Στο μικροσκόπιο των αρχών βίντεο με λευκό βαν

Με το email αυτό επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της μητέρας, αλλά και των αστυνομικών ότι πίσω από την αρπαγή βρίσκεται ο πατέρας του μικρού, Νορβηγός υπήκοος, και ο θείος του, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν στο Όσλο. 

Κηφισιά: Η δραματική έκκληση της μητέρας του εξαφανισμένου 6χρονου στο Star

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν σχεδιάσει την αρπαγή του παιδιού με κάθε λεπτομέρεια και κατάφεραν να διαφύγουν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, μέσω Δανίας, με το διαβατήριο άλλου παιδιού. Στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων. 

Όπως είπε στο star.gr ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, σήμερα το πρωί έλαβαν ένα email από τον δικηγόρο του πατέρα που τους ανέφερε πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του μαζί με τον πατέρα και πως πρέπει να κατεβάσουν το Amber Alert. 

Ωστόσο, όπως εξήγησε αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο με εισαγγελική εντολή. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top