Βόλος: Έκανε ληστεία, τον αναγνώρισε η μητέρα του και μπήκε φυλακή

Κλήθηκε για κατάθεση στην Αστυνομία

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στον Βόλο. Μητέρα αναγνώρισε τον γιο της ως τον δράστη ένοπλης ληστείας και πήγε στην αστυνομία να καταθέσει.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας αδίστακτος ληστής στον Βόλο, ο οποίος είχε ρημάξει δεκάδες καταστήματα της περιοχής.

Η πιο πρόσφατη ληστεία έγινε στις 17 Νοεμβρίου 2021, όταν εισέβαλε σε κατάστημα εστίασης take away και με την απειλή όπλου απέσπασε 350 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος.

Ο δράστης είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Ωστόσο, υπήρξε ένα άτομο που κατάφερε να τον αναγνωρίσει. Αυτό δεν ήταν άλλο από την ίδια τη μητέρα του. Άθελά της, και χωρίς να θέλει να τον ενοχοποιήσει, τον αναγνώρισε από το βιντεοληπτικό υλικό, όταν κλήθηκε για κατάθεση στην Αστυνομία, σύμφωνα με το magnesianews

Ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, με ένταλμα του ανακριτή για ληστεία, κλοπή, οπλοφορία και οπλοχρησία, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για να απολογηθεί και μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέα υπηρεσίας, κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.