Δεξίωση στο Προεδρικό για τους royals του Βελγίου - Οι λαμπερές εμφανίσεις

Το εντυπωσιακό art de la table

Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου ταξίδεψαν στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη.

Η τριήμερη επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους στην Αθήνα, η πρώτη μετά από 21 χρόνια, ξεκίνησε με κατάθεση στεφάνου στον Άγνωστο Στρατιώτη, ενώ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η τελετή υποδοχής πραγματοποιήθηκε εντός του Προεδρικού Μεγάρου και όχι επί της Ηρώδου Αττικού.

Στο Μαξίμου το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου - Συνάντηση με Μητσοτάκη

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στο Προεδρικό Μέγαρο, ο βασιλιάς και η βασίλισσα του Βελγίου μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέθεσε επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου και της αντιπροσωπείας που το συνοδεύει στην τριήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Βασιλιάς Φίλιππος - Κατερίνα Σακελλαροπούλου - βασίλισσα Ματθίλδη / Φωτογραφία NDP

Δάφνη Λάλα - Νίκος Δένδιας / Φωτογραφία NDP

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, έδωσαν το παρών στην δεξίωση.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Κυριάκος Μητσοτάκη / Φωτογραφία NDP

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ένα μπλε μίντι φόρεμα κλειστό στον λαιμό, με κεντήματα. Συνδύασε το φόρεμά της με λαδί εσάρπα και γόβες, ενώ φόρεσε εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια. Γραβάτα στην ίδια μπλε απόχρωση φόρεσε ο πρωθυπουργός. 

Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Κυριάκος Μητσοτάκη / Φωτογραφία NDP

Η βασίλισσα Ματθίλδη έκανε μια εντυπωσιακή ανοιξιάτικη εμφάνιση, με φλοράλ σύνολο σε απόχρωση του πράσινου με κεντημένο τούλι.

βασίλισσα Ματθίλδη / Φωτογραφία: NDP

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, φόρεσε ένα κόκκινο ταφταδένιο φόρεμα με μπολερό σακάκι και nude γόβες.

Tο arte de la table ήταν εντυπωσιακό με ανοιξιάτικα λουλούδια, ψηλά ασημένια κηροπήγια, κρυσταλλινα ποτήρια, ασημένια μαχαιροπήρουνα και πορσελάνες.