Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι ύποπτες αναρτήσεις στο Facebook από το 2014

«Τη γυναίκα που στα έχει δώσει όλα, να τη φοβάσαι» έγραφε η κατηρούμενη

H σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη φαίνεται πως είχε περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις, αν κρίνει κανείς από τις όλο υπονοούμενο αναρτήσεις της 33χρονης στο Facebook. 

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του Mega συγκέντρωσε τις αναρτήσεις της κατηγορούμενης που ξεκινάνε λίγο μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας.

Πάτρα: «Δεν είχα ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Στις 11 Ιανουαρίου 2014, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης, έκανε μια ανάρτηση που δείχνει την ανάγκη για εκδίκηση: «Τη γυναίκα που στα έχει δώσει όλα, και έχει πάρει ως αντάλλαγμα κάτι σκόρπιες αδιαφορίες και ακυρωμένα όνειρα να τη φοβάσαι. Συνήθως ξαναγεννιέται από τις στάχτες της και διεκδικεί τα πάντα από τον πιο αυστηρό κριτή της. Τον εαυτό της».

Λίγο αργότερα μιλά για τον ρόλο του πατέρα σε μία οικογένεια με αιχμές, καθώς στις 26 Μαΐου 2014 αναφέρει: «Το πιο σημαντικό έργο που μπορεί να κάνει ένας πατέρας για τα παιδιά του είναι να αγαπάει τη μαμά τους».

«Το κέρατο πάει σύννεφο»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ενημερώσεις  τους διαδικτυακούς φίλους της για την εγκυμοσύνη της με τη Μαλένα, δηλώνοντας μάλιστα ενθουσιασμένη που θα έκανε αγόρι, καθώς οι γιατροί είχαν κάνει λάθος όταν της είχαν πει αρχικά το φύλο του δεύτερου παιδιού της. 

Λίγες ημέρες αργότερα ωστόσο, στις 14 Φεβρουαρίου το 2015, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γράφει στο Facebook: «Καρδούλες, αρκουδάκια, σοκολατάκια και το κέρατο πάει σύννεφο».

Με τη γέννηση της Μαλένας, ίσως να είχαν αρχίσει τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, αφού τότε αναφέρει στο λογαριασμό της: «Στους δύο τρίτος δε χωρά. Όμως πάντα υπάρχει μια κ… που δεν ξέρει να μετράει».

Στις 30 Νοεμβρίου το 2018 ανήρτησε ένα σκίτσο και έγραφε:  «Ο άνδρας δεν μπορεί να δει το φίδι που δαγκώνει τη σύζυγό του και η γυναίκα δεν μπορεί να δει τον ογκόλιθο στην πλάτη του συζύγου της. Μερικές φορές ένας άνδρας δεν μπορεί να δει τον πόνο που βιώνει η σύζυγός του, και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν την πίεση που οι άνδρες αισθάνονται καθημερινά».

Πάτρα παιδιά: Ο Π. Κουσουλός αποκαλύπτει το κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η ψυχοθεραπεύτρια Μανουσία Κυπραίου μιλώντας στην εκπομπή του Mega σχολίασε τις αναρτήσεις της 33χρονης. «Φαίνεται πολύ μεγάλη ανάγκη της Ρούλας για φροντίδα και αγάπη. Αν αναλογιστούμε και λίγο το οικογενειακό της περιβάλλον, φαίνεται ότι χρησιμοποιεί το σύντροφο σαν ένα κράτημα, σαν ένα αυτο-αντικείμενο, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση, αξία, μας κάνει να νιώθουμε σημαντικοί».