Καλλιθέα: «Ήταν απελπισμένος γιατί δεν έβλεπε το παιδί του»

Τι είπε στο star.gr ο δικηγόρος του επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την είδηση του θανάτου 33χρονου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη πολύ γνωστού εστιατορίου στην Πλάκα. 

Ο άνδρας βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Καλλιθέα με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι του. 

Καλλιθέα: Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς ο χώρος, όπου βρέθηκε νεκρός ήταν αναστατωμένος από τον άνθρωπο που τον βρήκε. 

«Ήταν απελπισμένος. Ήθελε να βλέπει το παιδί του»

Το star.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, Γιάννη Μαρακάκη, ο οποίος αποκάλυψε πως ο επιχειρηματίας τον τελευταίο καιρό ένιωθε έντονη ψυχολογική πίεση από το γεγονός ότι δεν έβλεπε τον τετράχρονο γιο του. 

«Το μόνο του πρόβλημα και μαράζι, για το οποίο είχε απευθυνθεί και σε εμένα ήταν η αδυναμία του να επικοινωνεί με το παιδί του. Ο 33χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του γιου του και, δυστυχώς, η μεταξύ τους διαφωνία είχε αναχθεί σε μία αντιδικία, με την άλλη πλευρά να χρησιμοποιεί ως όπλο το παιδί», είπε ο κ. Μαρακάκης. 

Όπως ανέφερε υπήρχαν δικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο 33χρονος θα έπρεπε να βλέπει το παιδί του τακτικά, όμως δεν τηρούνταν από την πλευρά της πρώην συντρόφου του.

«Αυτό τον είχε οδηγήσει σε απελπισία. Είχαμε προσπαθήσει κι εμείς πάρα πολλές φορές να τον ενθαρρύνουμε και να του δημιουργήσουμε ελπίδα ότι θα καταφέρει τελικά να βλέπει τον γιο του. Δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Δεν μας είχε κάνει καν νύξη ότι περνά κάτι τέτοιο από το μυαλό του», συνέχισε. 

Σε ερώτηση γιατί ήταν αναστατωμένος ο χώρος, όπου βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας, ο κ. Μαρακάκης εξήγησε πως αυτό έγινε γιατί ο φίλος του και ο πατέρας του ήταν οι πρώτοι που τον βρήκαν νεκρό και πάνω στην αναστάτωση δεν κατάλαβαν στην αρχή ότι είχε αυτοκτονήσει με όπλο. 

Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να κρύβεται κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό του κι εξέφρασε την απέραντη θλίψη του που μια ενδοοικογενειακή διαμάχη είχε αυτή την κατάληξη. 

«Δυστυχώς, τα περιστατικά που καταγγείλαμε στις αρχές υποτιμήθηκαν. Έγιναν κάποιες συστάσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία εκτελεστότητα. Τον κατέβαλε η επιθυμία και η αγωνία του να μπορεί να βλέπει το παιδί του», κατέληξε ο κ. Μαρακάκης.