Η άγνωστη σχέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την Καρολάιν και τον πιλότο

Το θέατρο, οι καταδύσεις και οι βόλτες με το ελικόπτερο στην Αλόννησο

Η Καρολάιν γνώριζε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Οι σχέσεις που είχαν στην Αλόννησο - Πηγή/βίντεο: Το Πρωινό - Ant1

Φιλικές σχέσεις φέρεται να είχαν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, η Καρολάιν και ο πιλότος, πριν τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Οι γονείς του γυναικοκτόνου είδαν τη μικρή Λυδία στις γιορτές

Κοινός τόπος συνάντησης η Αλόννησος, το νησί όπου μεγάλωσε και έμενε η άτυχη Καρολάιν, πριν παντρευτεί τον μετέπειτα καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της και μέρος όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος περνούσε τα καλοκαίρια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Κέλλυ Χεινοπώρου στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον Ant1, το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή είναι περίπου 200 - 300 μέτρα μακριά από το σπίτι της Καρολάιν.

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γνώριζε την άτυχη κοπέλα από μικρό παιδί. Η 20χρονη τότε έπαιζε σε ερασιτεχνικές, θεατρικές παραστάσεις στο νησί. Σκεφτόταν, μάλιστα, να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο και γι΄αυτό μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης.

Ακόμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν η Καρολάιν γνώρισε τον πιλότο και έγιναν ζευγάρι, οι τρεις τους έκαναν μαζί καταδύσεις στην Αλόννησο, ενώ ο πιλότος είχε πάει βόλτα τον παρουσιαστή με το ελικόπτερο.