Μετά την Αρετή ο δικηγόρος κατηγορείται για βιασμούς δύο ακόμα ανήλικων

Δύο αδελφές τον κατηγορούν για κακοποίηση όταν ήταν 9 και 11 ετών

Νέες καταγγελίες για βιασμό ανηλίκων σε βάρος γνωστού δικηγόρου της Αθήνας έρχονται στο φως μετά από όσα αποκάλυψε η Αρετή. 

H Αρετή καταγγέλλει γνωστό δικηγόρο για βιασμό και revenge porn στα 14 της

Δύο ακόμα γυναίκες, οι οποίες σήμερα είναι 24 και 26 ετών έσπασαν τη σιωπή τους και αποκάλυψαν στο Open πως ο ίδιος δικηγόρος μεταξύ 2006 – 2009, όσο αυτές ήταν 9 και 11 ετών, διατηρούσε σχέση με τη μητέρα τους και τις εξανάγκαζε ακόμα και με τη βία σε σεξουαλικές πράξεις. 

Όπως είπε η 24χρονη σήμερα κοπέλα, η καταγγελία της Αρετής υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για να πάρουν κι εκείνες θάρρος για να κινηθούν εναντίον του.

Αποκάλυψη Star: Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Ο άνθρωπος αυτός ήτανε σύντροφος της μητέρας μας, μεταξύ του 2006 και του 2009 περίπου. Εκείνη την περίοδο εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη οικογενειακή μας κατάσταση λόγω του θανάτου του πατέρα μας, ώστε να εισχωρήσει στην οικογένειά μας, να κάνει τη μητέρα μας και εμάς να τον εμπιστευτούμε. Περισσότερο εμένα γιατί ήμουνα πιο μικρή και πιο ευκολόπιστη. Με πολύ μεθοδικό τρόπο κατάφερε να μας χωρίσει σαν οικογένεια, ώστε να μπορεί να διαπράττει τέτοιες πράξεις εν αγνοία της άλλης. Μας πήρε αρκετό καιρό να καταλάβουμε μεταξύ μας τι συνέβαινε», είπε και πρόσθεσε:

«Πολύ συχνά ο τρόπος του ήταν εκβιαστικός. Στη δική μου περίπτωση, πολύ συχνά με το λόγο, μερικές φορές, όμως, και με τη βία, προσπαθούσε να με πείσει ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν κάτι το κακό. Είχε εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας μας. Χρησιμοποιούσε πολύ συχνά την απουσία της για τις πράξεις του. Πολύ συχνά λόγω της ιδιότητάς του ως δικηγόρος χρησιμοποιούσε το επάγγελμά του για να μας απειλήσει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κερδίσουμε σε κανένα δικαστήριο, καθώς εκείνος θα είχε τα μέσα να μας διαψεύσει».

Τρίτη καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 15 χρόνων, το ήξερε»

Από την πλευρά της η 26χρονη αδελφή της είπε πως ο δικηγόρος κέρδισε την εμπιστοσύνη της μητέρας και των παιδιών και άρχισε να «παίζει παιχνίδια μαζί τους».

«Εγώ αρκετά γρήγορα κατάλαβα το παιχνίδι του και σταμάτησα να το παίζω. Δε χρειάστηκε να με απειλήσει. Μιλάμε ξεκάθαρα για μία μεθοδικότητα από μέρους του. Με κακοποιούσε για 3 – 4 χρόνια. Ήταν μία καθημερινότητα, μέσα στην οποία υπήρχανε συνεχώς σεξουαλικά αστειάκια, υπονοούμενα, χουφτώματα, όλα αυτά ήτανε τα καθημερινά και εννοείται ότι κλιμακωνότανε όταν έβρισκε την ευκαιρία να μας απομονώσει», είπε.

Η καταγγελία της Αρετής

Οι αποκαλύψεις για τον γνωστό δικηγόρο πήραν μορφή χιονοστιβάδας μετά από την καταγγελία της Αρετής για την κακοποίησή της το 2014, πριν ακόμα κλείσει τα 15 της χρόνια κι όταν εκείνος ήταν 56 ετών. 

Τότε την είχε προσεγγίσει, έχοντας ερωτική σχέση με μια θεία της. Μετά από τόσα χρόνια ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, όμως ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η δίκη.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star