Κηφισιά: Νεκρός ο ένας από τους δύο εργάτες που πυροβολήθηκαν

Έκανε τη δουλειά του και τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά 35χρονου

Σε τραγωδία εξελίσσεται το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το πρωί στην οδό Τατοΐου στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το αρχηγείο της Αστυνομίας, ο ένας από τους τραυματίες, 43 ετών, είναι νεκρός.

Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό οι δύο εργάτες εταιρείας φυσικού αερίου πραγματοποιούσαν εργασίες στην περιοχή κι αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε έναν από τους ένοικους της πολυκατοικίας. 

Ο 35χρονος φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι του και να διαμαρτυρήθηκε για τη φασαρία. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός με τους εργάτες και στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και βγήκε πάλι, κρατώντας αυτή τη φορά όπλο, με το οποίο πυροβόλησε εν ψυχρώ, πέντε φορές, εναντίον των δύο ανθρώπων. 

Ο ένας τραυματίας δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος πυροβολήθηκε από πίσω.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν σε νοσοκομεία.

Ένοικοι της πολυκατοικίας δήλωσαν πως ο δράστης έχει δημιουργήσει προβλήματα με τη συμπεριφορά του και στο παρελθόν, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top